Η Πάμελα Αντερσον «υπερασπίζεται» τον Τιμ Αλεν που της έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Όταν εκείνη ήταν μόλις 23 ετών, ενώ ο Άλεν 37.
|
Getty Images

Στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Love Pamela», μεταξύ άλλων, η Πάμελα Άντερσον αφηγείται και μια πικάντικη ιστορία με τον Τιμ Άλεν, συμπρωταγωνιστή της στην κωμωδία «Home Improvement».

Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου της που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Άντερσον ισχυρίζεται ότι ο Άλεν την αιφνιδίασε δείχνοντάς της το πέος του, ενώ δούλευαν μαζί για το τηλεοπτικό σόου του 1991, όταν εκείνη ήταν μόλις 23 ετών και ο Άλεν 37.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Άλεν ισχυρίστηκε ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη, ενώ η Άντερσον φαίνεται τώρα, προσπαθεί να καταστήσει σαφές ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε την πρόθεση να τον εκθέσει.

«Ο Τιμ είναι κωμικός και είναι δουλειά του να ξεπερνάει τα όρια. Είμαι σίγουρη ότι δεν είχε κακές προθέσεις. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και αμφιβάλλω γύρω από το αν κάποιος στην εποχή του #MeToo θα τολμούσε να κάνει ένα τέτοιο αστείο», δήλωσε η Άντερσον στο Variety.

Στο σχετικό απόσπασμα των απομνημονευμάτων της για το υποτιθέμενο περιστατικό, η Άντερσον το περιγράφει ως εξής:

«Βγήκα από το καμαρίνι μου και συνάντησα τον Τιμ στο διάδρομο, ο οποίος φορούσε μόνο μια ρόμπα. Όταν με είδε, για μια στιγμή άνοιξε τη ρόμπα του και είπε ότι έτσι ήταν το δίκαιο, αφού και εκείνος με είχε δεί γυμνή. Γέλασα άβολα».

Πηγή: CNN

Πήγαινε στην αρχική σελίδα