Πανελλαδικές 2023: Δίδυμα από τις Σέρρες αρίστευσαν συγκεντρώνοντας πάνω από 19.000 μόρια

Και μιλούν για τα μυστικά της επιτυχίας: διάβασμα, φροντιστήριο, στήριξη από την οικογένεια. Η Δήμητρα θέλει να γίνει στρατιωτική γιατρός και ο Παναγιώτης να μπει Πολυτεχνείο.
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Διπλή χαρά για μια οικογένεια στις Σέρρες, αφού δίδυμα αδέρφια κατάφεραν να θριαμβεύσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2023, συγκεντρώνοντας πάνω από 19.000 μόρια.

Η Δήμητρα Μπούσιου συγκέντρωσε 19.350 μόρια και ο Παναγιώτης Μπούσιος που συγκέντρωσε 19.010 μόρια.

«Χρειάζεται μεθοδευμένο διάβασμα από την αρχή της χρονιάς και οργάνωση αφού ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά», είπε η Δήμητρα στην ΕΡΤ, με τον αδερφό της, Παναγιώτη να προσθέτει πως οι Πανελλαδικές χρειάζονται «πρόγραμμα, διάβασμα και στήριξη από καθηγητές και οικογένεια».

Τα δύο αδέρφια προετοιμάστηκαν με μαθήματα στο Φροντιστήριο, όπου πήγαιναν αμέσως μετά το σχολείο, με τον χρόνο να είναι περιορισμένος και το διάβασμα αρκετό. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Παναγιώτης φυσικά και έκαναν και τις εξόδους τους αλλά «με μέτρο».

Όσο για τις σχολές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, για την Δήμητρα είναι η Στρατιωτική Ιατρική, ενώ για τον Παναγιώτη, το Πολυτεχνείο.

Πηγή: ΕΡΤ

Δημοφιλή