Πέθανε ο Γουίλι Γκάρσον σε ηλικία 57 ετών - Ήταν ο αγαπημένος Στάνφορντ στο Sex and the City

Η ανάρτηση του υιοθετημένου γιου του, Νέιθαν και του τηλεοπτικού συζύγου του.
James Devaney via Getty Images

Ο , διάσημος για τον ρόλο του ως Στάνφορντ Μπλατς, στο «Sex and the City», πέθανε σε ηλικία 57 ετών.

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από μέλη της οικογένειάς τους στο Variety ενώ ο γιος του, Νέιθαν έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράστηκες όλες σου τις περιπέτειες μαζί μου και που μπορέσαμε να καταφέρουμε τόσα πολλά. Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπώ πάντα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια δική σου περιπέτεια».

Ο Γκάρσον τελευταία είχε εντοπιστεί στα γυρίσματα επερχόμενο spinoff του HBO “Sex and the City”, “And Just Like That ...”, μαζί με την πρωταγωνίστρια της σειράς Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Ο παραγωγός, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, δήλωσε στο Variety ότι ο Γκάρσον ήταν άρρωστος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά ότι «έδινε τον καλύτερο του εαυτό».

«Σε αυτή τη θλιβερή, σκοτεινή στιγμή παρηγορούμαστε από τις αναμνήσεις μας για τη χαρά και το φως που εξέπεμπε» είπε ο Κινγκ.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γκάρσον περιέγραψε πόσο ενθουσιασμένος ήταν που θα υποδυόταν και πάλι τον χαρακτήρα του Στάνφορντ, ο οποίος ήταν ατζέντης ομοφυλοφίλων καλλιτεχνών και στενός φίλος της βασικής ηρωρίδας, Κάρι Μπράτσο.

Ο ηθοποιός Μάριο Καντόνε, ο οποίος στη σειρά και τις ταινίες έπαιζε τον εχθρό του Γκάρσον που όμως τελικά έγινε σύζυγος του, σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται στον Γκάρσον χαρακτηρίζοντάς τον «λαμπρό τηλεοπτικό συνεργάτη» και «θείο δώρο».

Ο Γκάρσον έπαιξε σε δεκάδες άλλα σειρές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του “White Collar” του USA Network, της νέου “Hawaii Five-0″ και της επιτυχίας του Netflix “Big Mouth”.

Σε όλη την καριέρα του, εμφανίστηκε σε περισσότερα από 300 τηλεοπτικά επεισόδια.

Ήταν υπέρμαχος της υιοθεσίας και της αναδοχής κυρίως μετά το 2009 οπότε και υιοθέτησε τον γιο του. Υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο του Second Nurture, μια οργάνωση που ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να σκεφτούν την αναδοχή και την υιοθεσία. Έχει διατελέσει δύο φορές εκπρόσωπος Τύπου για την Εθνική Ημέρα Υιοθεσίας.

Δημοφιλή