Πωλείται μικροσκοπικό μπικίνι αποκλειστικά και μόνο για πόζες και φωτογραφίσεις

Μην σκεφτείτε να το βάλετε στο νερό.

Μία από τις συνήθειες που απολαμβάνουν πολλοί άνθρωποι κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι να βγάζουν φωτογραφίες ποζάροντας με τα μαγιό τους μπροστά από τις πισίνες και τις παραλίες που πρόκειται να βουτήξουν.

Για να ικανοποιήσει όλους αυτούς, η εταιρεία Pretty Little Thing προχωρά στην πώληση ενός μικροσκοπικού μπικίνι που θα διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για πόζες.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το μαγιό δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιείται για μπάνιο, ούτε καν για μια γρήγορη βουτιά. Το σετ κοστίζει 60 λίρες και είναι χρώματος μπλε.

Tο μαγιό δεν ενδείκνυται για κολύμπι και αυτό ανακάλυψε πρόσφατα μια γυναίκα η οποία τόλμησε να το φορέσει σε ένα σπα. Τότε, διαπίστωσε πως ξέβαψε και η χρωστική ουσία μεταφέρθηκε παντού.

Μέσω του Twitter προειδοποίησε κι άλλους πιθανούς αγοραστές, ενώ δημοσίευσε φωτογραφίες με τον νιπτήρα του σπιτιού της που είχε γίνει μπλε.

Παρέθεσε επίσης μια συνομιλία που είχε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας, η οποία την ενημέρωνε πως θα μπορούσε να λάβει πίσω τα χρήματά της.

«Σοκαρίστηκα γιατί δεν είχα ιδέα πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στο μαγιό», είπε η ίδια στη βρετανική έκδοση της HuffPost.

Στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αντιδράσεις ήταν έντονες. «Πώς μπορούν να πουλούν ένα μπικίνι με το οποίο δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο; Είναι νεκροί!», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.