ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/03/2019 08:36 EET

«Πόλεμος» χούλιγκαν: Επιμένει στην εκδοχή της ληστείας η 22χρονη που τη μαχαίρωσαν στο Ίλιον

Δεν έδωσε πληροφορίες που να βοηθούν τις αρχές.

Eurokinissi

Στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής έδωσε κατάθεση η 22χρονη, η οποία δέχθηκε στις 18 Φεβρουαρίου άγρια επίθεση από τέσσερα άτομα στο Ίλιον.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν τη νεαρή επίμονα για το κατά πόσο γνωρίζει τους δράστες. Η 22χρονη, ωστόσο, επέμεινε στην εκδοχή της ληστείας, όπως είχε κάνει και στην πρώτη κατάθεσή της στο Τμήμα Ασφαλείας στο Ίλιον, που είχε πάρει αρχικά την υπόθεση.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. της εξέθεσαν τα γεγονότα και τις εκτιμήσεις τους ότι η επίθεση είχε οπαδικά κίνητρα. Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι η 22χρονη δεν έδωσε πληροφορίες που να μπορούν να βοηθήσουν τις έρευνες.

Στο μεταξύ, οι εκτιμήσεις και οι φόβοι της Αστυνομίας ότι ο πόλεμος των χούλιγκαν δεν έχει ακόμα κοπάσει επιβεβαιώθηκαν από τις συλλήψεις του Σαββάτου κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν εφτά ανήλικους Πολωνούς. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σκόπευαν να εκτοξεύσουν μολότοφ σε γνωστό σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και να γράψουν συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού.