ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/04/2018 12:06 EEST

Πώς εκτέλεσαν τον 45χρονο «Μπούμπη» με 11 σφαίρες κάτω από το σπίτι του

Eurokinissi

Κάτω από το σπίτι του στη συμβολή των οδών Πεισιστράτους και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους εκτελέστηκε ο 45χρονος Γ.Λ.

Οι δράστες του έστησαν ενέδρα στο σημείο, στο οποίο γνώριζαν ότι θα φτάσει κατά τις βραδινές ώρες. Τον είδαν να πλησιάζει και να σταθμεύει αυτοκίνητο μάρκας Smart και τότε του επιτέθηκαν. Πρόκειται για γνωστή μαφιόζικη πρακτική να εκτελείται το θύμα ενώ βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να μην έχει δυνατότητα αντίδρασης.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν από το σημείο 11 κάλυκες από Καλάσνικοφ. Αυτό σημαίνει ότι οι δράστες «γάζωσαν» το θύμα τους, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα το σκοτώσουν. Πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου», όπως λένε οι αστυνομικοί, που υπογράφτηκε πιθανότατα από αντίπαλη ομάδα της νύχτας.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτελεστές χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο και όχι μοτοσικλέτα. Έδρασαν σε ένα σημείο που είναι δύσκολο για τις Αρχές να συγκεντρώσουν στοιχεία από κάμερες ασφαλείας, ενώ σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος των δραστών ήταν είτε πλαστές είτε κλεμμένες.

Ο «Μπούμπη», όπως ήταν γνωστό στην πιάτσα της νύχτας το θύμα, ανήκε σε ομάδα άλλου νονού της νύχτας που είχε δολοφονηθεί έξω από το σχολείο του παιδιού του το Μάιο του 2017.