Πώς μια μητέρα γέννησε «ασπρόμαυρα» δίδυμα

Η Τζούντι Νοουκότσα προσπαθούσε να μείνει έγκυος επί δέκα ολόκληρα χρόνια.

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και μια μητέρα που έφερε στον κόσμο δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος. Η Τζούντι Νοουκότσα ονειρευόταν να γίνει μητέρα για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Μετά από επίμονες προσπάθειες, εκείνη και ο σύζυγός της κατόρθωσαν να συλλάβουν δίδυμα, με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ωστόσο, μετά τον πρώτο υπέρηχο, οι γιατροί προειδοποίησαν την Τζούντι πως παρατηρούσαν κάτι παράξενο στο ένα από τα δύο μωρά.

Σύντομα, το αόριστο ανησυχητικό σημάδι που έκανε την εμφάνισή του στον πρώτο υπέρηχο, διαπιστώθηκε πως ήταν αλμπινισμός. Ως εκ τούτου η Κάτσι, το το νεογέννητο κοριτσάκι της Τζούντι, χρειάστηκε ιδιαίτερη φροντίδα και αμέσως μετά τη γέννησή της, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου έμεινε περισσότερο από τον αδερφό της, για να πάρει το απαραίτητο βάρος προτού πάει στο σπίτι.

Και ενώ η Τζούντι προσπαθούσε να είναι χαρούμενη για τον ερχομό των νεογέννητων διδύμων, μέσα της, αυτό που κυριαρχούσε ήταν το συναίσθημα της ανησυχίας. Ανησυχούσε για το μέλλον της Κάτσι, για το πώς θα την αντιμετώπιζε η κοινωνία.

«Σκεφτόμουν γιατί σε μένα; Γιατί έπρεπε εγώ να αποκτήσω δύο ασπρόμαυρα δίδυμα;», εξομολογείται η Τζούντι.

Για εκείνη και τον συζυγό της ήταν δύσκολο να το αποδεχθούν. Ωστόσο, οι συμβουλές των ειδικών τους βοήθησαν να επιβληθούν στους βαθύτερους φόβους τους. Από τα πρώτα κιόλας γενέθλια των διδύμων, η Τζούντι είχε αγαπήσει την μοναδικότητα που προσέφερε στην Κάτσι η πάθησή της και άρχισε να λατρεύει τα χρυσά της μαλλιά, τα καστανά μάτια, τα ροδαλά χείλη και κάθε τι πάνω της.

(με πληροφορίες από brightside)

Δημοφιλή