Πρίγκιπας Χάρι: Πώς εμπλέκεται στη μήνυση κατά του Sean "Diddy" Combs για σωματεμπορία

Ο ράπερ χρησιμοποίησε τη φιλία του με γνωστές προσωπικότητες όπως ο Χάρι για να προσελκύσει άτομα στο δίκτυο των ακόλαστων πάρτι του.
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι συναντούν τον P Diddy και τον Kanye West στο πάρτι που διοργάνωσαν οι πρίγκιπες μετά τη συναυλία για να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στη "Συναυλία για την Νταϊάνα" στο στάδιο Γουέμπλεϊ, την οποία διοργάνωσαν οι πρίγκιπες για να γιορτάσουν τη ζωή της μητέρας τους, Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας.
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι συναντούν τον P Diddy και τον Kanye West στο πάρτι που διοργάνωσαν οι πρίγκιπες μετά τη συναυλία για να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στη "Συναυλία για την Νταϊάνα" στο στάδιο Γουέμπλεϊ, την οποία διοργάνωσαν οι πρίγκιπες για να γιορτάσουν τη ζωή της μητέρας τους, Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας.
Tim Graham via Getty Images

Οι μέρες των πάρτι του πρίγκιπα Χάρι με τον Sean “Diddy” Combs επιστρέφουν για να στοιχειώσουν τον Βρετανό γαλαζοαίματο, αφού κατονομάζεται σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν εναντίον του ράπερ, ο οποίος αντιμετωπίζει μια σειρά από βαριές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση από τον Ρόντνεϊ “Lil Rod” Τζόουνς, παραγωγό και videographer που συνεργαζόταν με τον Αμερικάνο μουσικό.

Οι ομοσπονδιακές αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο από τις ιδιοκτησίες του “Diddy” τη Δευτέρα, στο πλαίσιο έρευνας για κατηγορίες περί σεξουαλικής σωματεμπορίας, έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε ο Τζόουνς στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Μολονότι ο Χάρι δεν κατηγορείται σε κάποιο αδίκημα, το γεγονός ότι κατονομάζεται στην αγωγή του Τζόουνς ως φίλος του Combs είναι μια ανεπιθύμητη υπενθύμιση για τον πρίγκιπα της προηγούμενης συνεργασίας του με τον ράπερ.

Ο Τζόουνς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Κομπς τον χούφτωσε, τον παρενόχλησε και τον απείλησε, αναφέρει στη μήνυση που κατατέθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο ότι οι συγκατηγορούμενοι του Ντίντι ανταμείφθηκαν «για τη συμμετοχή και τη διευκόλυνση του εγχειρήματος σεξουαλικής διακίνησης του Κομπς» αποκτώντας «αναγνώριση και πρόσβαση στη δημοτικότητα του κ. Κομπς».

Σύμφωνα με τον Τζόουνς: «Ο κ. Combs ήταν γνωστός για τη διοργάνωση των ‘καλύτερων’ πάρτι. Η συμμετοχή και η χορηγία στα πάρτι του κ. Combs που προωθούσαν την σωματεμπορία, εξασφάλιζε νομιμότητα και πρόσβαση σε διασημότητες, όπως διάσημους αθλητές, πολιτικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, μουσικούς και διεθνείς αξιωματούχους, όπως ο Βρετανός βασιλικός πρίγκιπας Χάρι».

Αν και μπορεί να πει κάποιος ότι είναι άδικο για τον Χάρι να είναι ο μόνος που κατονομάζεται, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει κάνει τίποτα ποινικά επιλήψιμο ενώ άλλοι δεν κατονομάζονται, η κατονομασία του στην αγωγή αποκαλύπτει την ιδιαίτερη ανάγκη για τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να είναι εξαιρετικά προσεκτικά σχετικά με το με ποιον συναναστρέφονται και υπό ποιες συνθήκες.

Ο πρίγκιπας Άντριου αναφερόταν τακτικά ονομαστικά σε δικαστικά έγγραφα των ΗΠΑ καθώς το σκάνδαλο Τζέφρι Έπσταϊν/ Γκισλέιν Μάξγουελ ξετυλίγονταν. Τελικά κατηγορήθηκε και ο ίδιος για σεξουαλική επίθεση από το θύμα του Επστάιν, τη Βιρτζίνια Τζιούφρι, και της κατέβαλε μετά από διακανονισμό πολλά εκατομμύρια δολάρια. Πιο πρόσφατα ο ατιμασμένος πρίγκιπας κατονομάστηκε σε μια δέσμη εγγράφων που αποσφραγίστηκαν νωρίτερα φέτος και αφορούσαν τον Επσταϊν, στα οποία κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε σε όργιο με ανήλικα θύματα.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει επίσης να είναι προσεκτικά σχετικά με το με ποιον φωτογραφίζονται, όπως μπορεί να βεβαιώσει και ο Aντριου, δεδομένου ότι ήταν μια φωτογραφία του με το χέρι του γύρω από το γυμνό στήθος μιας έφηβης Τζιούφρι που εκτόξευσε τις κατηγορίες εναντίον του στα πρωτοσέλιδα των παγκόσμιων εφημερίδων.

Το 2007, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι πόζαραν για φωτογραφίες μαζί με τον Kanye West και τον Diddy αφού oι δύο ράπερ έπαιξαν στη ”Συναυλία για την Νταϊάνα”. Οι τέσσερις χαιρετήθηκαν θερμά με τον Χάρι να βάζει το χέρι του στον ώμο του Diddy.

Ο Χάρι, ο οποίος παραπονέθηκε στα απομνημονεύματά του “Spare” ότι συχνά τον άφηναν να πληρώνει τα σπασμένα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Γουίλιαμ, μπορεί κάλλιστα να αναρωτιέται πώς, για άλλη μια φορά, είναι αυτός που σύρεται σε διαμάχες και όχι ο αδελφός του.

Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται σε ένα φαινομενικά αθώο σχόλιο που έκανε ο Diddy το 2012, όταν είπε: «Πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το Λονδίνο είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις. Ελπίζω επίσης να προλάβω να συναντήσω τον πρίγκιπα Χάρι όσο θα είμαι εκεί. Είναι τόσο cool τύπος και είναι καιρός να κάνουμε ξανά παρέα. Θέλω να με πάει σε κάποια από αυτά τα άγρια κλαμπ του Μέιφερ».

Πηγή: The Daily Beast

Δημοφιλή