Sean Diddy Combs: Νέα αγωγή για σεξουαλική επίθεση σε μουσικό παραγωγό

Ο Rodney “Lil Rod” Jones κατηγορεί τον ράπερ για σεξουαλική παρενόχληση, νάρκωση, απειλές και ότι τον ανάγκασε να κάνει σεξ με σεξεργάτες.
via Associated Press

Ο διάσημος ράπερ Σον Κομπς, γνωστός και ως Diddy, κατηγορείται ξανά για σεξουαλικά εγκλήματα. Αυτήν τη φορά, ο Ρόντνεϊ “Lil Rod” Τζόουνς, παραγωγός και videographer που συνεργαζόταν με τον μουσικό, κατέθεσε μήνυση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ισχυριζόμενος πως ο Κομπς τον παρενοχλούσε σεξουαλικά, τον νάρκωνε και τον απειλούσε. Επίσης τον κατηγορεί ότι τον ανάγκασε να κάνει σεξ με σεξεργάτες.

Ο Ρόντνεϊ “Lil Rod” Τζόουνς ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα απρόσκλητου χουφτώματος και σεξουαλικού αγγίγματος ενώ εργαζόταν για τον ράπερ στο τελευταίο του άλμπουμ.

Αυτή είναι η πέμπτη μήνυση για σεξουαλική επίθεση εναντίον του Κομπς.

Απαντώντας στη μήνυση που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ένας δικηγόρος του καλλιτέχνη δήλωσε ότι πρόκειται για «μυθοπλασία».

Ο δικηγόρος του ράπερ, Shawn Holley, πρόσθεσε: «Έχουμε συντριπτικές, αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι οι ισχυρισμοί του είναι πλήρη ψέματα.

Θα αντιμετωπίσουμε αυτούς τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς στο δικαστήριο και θα λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα εναντίον αυτών που τους διατυπώνουν».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο μουσικός παραγωγός ζούσε και ταξίδευε με τον Diddy μεταξύ Σεπτεμβρίου 2022 και Νοεμβρίου 2023.

Οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι τον νάρκωσαν και πως «θυμάται να ξύπνησε γυμνός, ζαλισμένος και μπερδεμένος. Βρισκόταν στο κρεβάτι με δύο εργαζόμενες στο σεξ και τον κ. Κομπς».

Ο Τζόουνς ισχυρίζεται επίσης στην αγωγή του ότι ο ράπερ «τον προετοίμαζε για να τον περάσει στους φίλους του» και «συμμετείχε σε σοβαρές παράνομες δραστηριότητες».

Στη μήνυση περιλαμβάνεται ένας αριθμός φωτογραφιών από πάρτι στο σπίτι του Κομπς. Τα δικαστικά έγγραφα υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν ανήλικα κορίτσια και εργαζόμενες στο σεξ, τις οποίες φέρεται να προμήθευε με ναρκωτικά.

Άλλοι κατηγορούμενοι που κατονομάζονται στην αγωγή είναι ο γιος του Σον Κομπς, Τζάστιν, η επικεφαλής του προσωπικού του, Kristina Khorram, ο διευθύνων σύμβουλος της Universal Music Group Σερ Λούσιαν Γκρέιντζ και η πρώην διευθύνων σύμβουλος της Motown Records, Εθιόπια Χαμπτεμαριάμ.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι Γκρέιντζ, η Χαμπτεμαριάμ, η Motown Records, τη Love Records και τη Universal Music Group «απέτυχαν να παρακολουθήσουν, να προειδοποιήσουν ή να επιβλέψουν επαρκώς» τις ενέργειες του κ. Κομπς, του γιου του και του επικεφαλής του προσωπικού του.

Εκπρόσωπος του Justin Combs δήλωσε στον ιστότοπο TMZ ότι «όλα αυτά είναι ψέματα» και ότι πρόκειται για ένα «ξεκάθαρο παράδειγμα ενός απελπισμένου ατόμου που παίρνει απελπισμένα μέτρα με την ελπίδα να πληρωθεί».

Ο Τζόουνς διεκδικεί 30 εκατομμύρια δολάρια.

Η πέμπτη τέτοια κατηγορία εις βάρους του Diddy

Η δικαστική υπόθεση είναι η πέμπτη τέτοια αγωγή κατά του Sean Combs.

Η πρώην σύντροφος του 54χρονου, η Cassandra “Cassie” Ventura, τον μήνυσε τον Νοέμβριο, υποστηρίζοντας ότι τη βίασε το 2018 και την υπέβαλε σε χρόνια σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης.

Οι δύο μουσικοί συμβιβάστηκαν με τη μήνυση δύο ημέρες αργότερα. «Αποφάσισα να επιλύσω αυτό το θέμα φιλικά με όρους που έχω κάποιο επίπεδο ελέγχου», ανέφερε η Ventura σε ανακοίνωσή της.

Τέσσερις ακόμη κατήγοροι έχουν πλέον καταθέσει αγωγές εναντίον του.

Μία κοπέλα ισχυρίστηκε ότι ο κ. Combs την νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια έδειξε βίντεο της επίθεσης σε άλλους, ενώ μια άλλη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο κ. Combs και ένας άλλος άνδρας βίαζαν εναλλάξ την ίδια και τη φίλη της στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Ο Sean Combs αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εναντίον του και τον Δεκέμβριο.

Πηγή: BBC

Δημοφιλή