Πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, συμμετέχει σε σκηνή του «Game of Thrones»

Και το τουίτ της CIA.

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA Ντέιβιντ Σ. Κοέν, έκανε μια ολιγόλεπτη εμφάνιση - έκπληξη στο δεύτερο επεισόδιο της όγδοης σεζόν του «Game of Thrones».

Ο Κοέν υποδύθηκε έναν κάτοικο του βορρά που περίμενε υπομονετικά στη σειρά για να γεμίσει το πιάτο του με σούπα που σέρβιρε ο Σερ Ντάβος Σιγουορθ (Λιαμ Κάνινγκχαμ), καθώς το Γουίντερφελ ετοιμαζόταν για την άφιξη του Night King και του στρατού των νεκρών.

Η CIA αποκάλυψε τη συμμετοχή του πρώην αναπληρωτή διευθυντή στο «Game of Thrones» μέσω ενός τουίτ στον επίσημο λογαριασμό της. «Ένα από τα προνόμια του να εργάζεσαι για τη CIA, είναι τα ταξίδια ανά τον κόσμο. Προφανώς, αυτό μερικές φορές επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές... Οσοι από εσάς εργάζεστε στη CIA, αναζητήστε τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή μας να περιφέρεται στο Γουέστερος στο αποψινό επεισόδιο του “Game of Thrones”», έγραψε η CIA, αναρτώντας και μια φωτογραφία της σκηνής.

Ο Κοέν απάντησε στο τουίτ της CIA, γράφοντας αστειευόμενος: «Ωραίος τρόπος να ξεσκεπάσετε την αμφίεσή μου». Ωστόσο, μια εβδομάδα νωρίτερα είχε προϊδεάσει τους ακόλουθούς του στο Τουίτερ, όταν απάντησε σε ανταποκριτή του Playboy Washington, «μοιάζει να έχεις καλές πηγές στο Γουίντερφελ».

Σε συνέντευξή του στο NBC, ο Κοέν δήλωσε ότι ρώτησε τον κουνιάδο του, ο εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO, αν μπορούσε να συμμετάσχει ως κομπάρσος σε κάποιο επεισόδιο.

Πηγή: CNN

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση