Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Απολογείται για τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Eχει ασκηθεί δίωξη για τα αδικήματα μεταξύ άλλων της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη.
aire images via Getty Images

Την πόρτα της 14ης ανακρίτριας περνάει σήμερα ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, προκειμένου να απολογηθεί για τις 4 νέες περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκων για τις οποίες κατηγορήθηκε, μετά την υπόθεση για την οποία έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για ένα 6χρονο κορίτσι και η δίκη του στο Εφετείο διακόπηκε την Τρίτη προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο 69χρονος μουσικός αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για τις οποίες δεν αποκλείεται να οδηγηθεί εκ νέου στη φυλακή, με την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, όπως έγραψε το dikastiko.gr ο ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013 τα 4 ανήλικα κορίτσια και φέρεται να τέλεσε τις πράξεις στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε. Πληροφορίες αναφέρουν ήδη είχε εκδιωχθεί και από τα δύο κάμπινγκ όταν οι ιδιοκτήτες τους είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ, ο μηνυόμενος και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα, ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο “για το κατούρημα στη θάλασσα”, βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο», φέρεται να έχει καταθέσει μία από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίησή της σε περίοδο που ήταν ανήλικη.

«Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω. Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ο μηνυόμενος βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν “να παίζει” μαζί τους. Αυτό που μου έκανε με τάραξε. Για αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του…» ανέφερε η ίδια.

Η ανάπτυξη μεθοδολογίας για το πώς θα προσεγγίζει τα ανήλικα θύματα έχοντας πείσει τους γονείς τους ότι «θα τα επιτηρεί» και «θα φροντίζει για την αναψυχή τους» είναι πραγματικά ανησυχητική για τον κάθε γονέα και τον μέσο Έλληνα πολίτη γενικά. Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε ένα από τα θύματα «ακόμη και στα δέκα δευτερόλεπτα που δεν θα ήταν μπροστά οι γονείς μου, θα έκανε κάτι».

Πηγή: dikastiko.gr