ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14/10/2021 15:24 EEST | Updated 14/10/2021 15:33 EEST

Προσθέτει Θεσσαλονίκη η Celestyal Cruises το 2022

Η χρονιά ξεκινά στις 14 Μαρτίου 2022, τριών, τεσσάρων και επτά διανυκτερεύσεων.

Celestyal Cruises

Εμπλουτίζει το δίκτυο των προορισμών της η Celestyal Cruises για τη νέα χρονιά, η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 με τις κρουαζιέρες της τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων και θα συνεχίσει με τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων από το Σάββατο 30 Απριλίου.

Η εταιρεία θα προσεγγίζει σε εβδομαδιαία βάση την Αρχαία Έφεσο, ενώ προσθέτει και τη Θεσσαλονίκη στη δημοφιλή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Όλες οι κρουαζιέρες για το 2022 και το 2023 είναι all-inclusive, ξεκινούν από 399 ευρώ το άτομο και είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Εκτός της Θεσσαλονίκης, στους προορισμούς του 2022 ξεχωρίζουν η Μήλος, η οποία πρόσφατα αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο Νησί του Κόσμου» σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure, αλλά και η Καβάλα, η οποία είναι γνωστή και ως «γαλάζια πόλη», λόγω των κρυστάλλινων νερών της και της μαγευτικής θέας από την οποία ξεπροβάλλει ο κόλπος της πόλης.

Επίσης, στα τέλη του 2022 θα επιστρέψει και η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», η οποία πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το 2019 και θα επισκέπτεται την Ελλάδα, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δύο αποκλειστικές εορταστικές κρουαζιέρες, μία δέκα διανυκτερεύσεων για τα Χριστούγεννα, με επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη, Σμύρνη, Ρόδο, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και με μία διανυκτέρευση στη Χάιφα στο Ισραήλ, ώστε οι επισκέπτες να περάσουν την Παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων στους «Αγίους Τόπους». Η δεύτερη εορταστική κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων θα επισκεφτεί Ηράκλειο, Σαντορίνη, Έφεσο, μαζί με μία διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν τα πυροτεχνήματα ενόψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, προσεγγίζοντας στη συνέχεα τον Βόλο.