Ράιντεν Κάρας: Ο 25χρονος tattoo artist που αποκαλούν «πατέρα δαίμονα» εξαιτίας των τατουάζ του

«Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι ένας δαίμονας. Θεωρώ όμως τον εαυτό μου άνθρωπο, όπως και όλοι οι άλλοι», λέει ο Κάρας.
.
.
Instagram

Ο Ράιντεν Κρέιν Ντο Κάρας, 25 ετών, ήταν 12 ετών όταν έκανε το πρώτο του τατουάζ και σήμερα σχεδόν ολόκληρο το σώμα του είναι καλυμμένο με αυτά. Σαν να μην έφτανε αυτό έχει κόψει την μύτη του και έχει τοποθετήσει εμφυτευμάτων κέρατος στο μέτωπό του.

«Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι ένας δαίμονας. Θεωρώ όμως τον εαυτό μου άνθρωπο, όπως και όλοι οι άλλοι», λέει ο Κάρας.

Ο πατέρας ενός παιδιού από την Κολομβία λατρεύει τα τατουάζ από την παιδική ακόμα ηλικία. Μέχρι τα 17 του, είχε κάνει παρεμβάσεις στο σώμα του, κάτι που αποκαλεί καλλιτεχνική έκφραση.

Ο 25χρονος έχει μια κόρη, την Αλίς, 3 ετών, με τη σύζυγό του, την Άντζι Κατερίνε, 25 ετών.

Ο ίδιος λέει ότι συχνά λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους online , οι οποίοι επικρίνουν την εμφάνισή του και «βγάζουν δηλητήριο». Ωστόσο, κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμη να τολμήσει να του τα πει μπροστά του, όπως σημειώνει, αναφέρει η New York Post.

«Κάποιες φορές οι άνθρωποι με φοβούνται. Κάποιοι άνθρωποι είναι γεμάτοι περιέργεια, κανείς όμως δεν μου έχει δείξει έλλειψη σεβασμού από κοντά», αναφέρει.

«Αισθάνομαι φυσιολογικός όπως και όλοι οι άλλοι παρά το γεγονός ότι μου υπενθυμίζουν ότι είμαι διαφορετικός. Κάποιες φορές οι άνθρωποι που μοιάζουν φυσιολογικοί είναι τα χειρότερα πλάσματα που υπάρχουν», συνεχίζει.

Ο Κάρας θέλει ο κόσμος να μάθει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας άνθρωπος με τατουάζ. Όταν δεν εργάζεται, δεν είναι με την οικογένειά του ή δεν φροντίζει τον σκύλο του, Θάνος, κάνει εθελοντική εργασία για να βοηθήσει άλλους. «Σώσω ζώα όποτε μπορώ», λέει.

«Λατρεύω τις μοτοσικλέτες και τα extreme sports, τη μουσική, το διάβασμα και το να πηγαίνω στο πάρκο», είπε, προσθέτοντας ότι λατρεύει επίσης την μαγειρική με τη μητέρα, τα αδέρφια και τα ανίψια του.

Δημοφιλή