Σαν Φρανσίσκο: Μπουγέλωσε άστεγη με λάστιχο κήπου, κατέληξε με χειροπέδες (βίντεο)

Το βίντεο από το περιστατικό, δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό ενός γειτονικού αρτοποιείου στο TikTok.
.
.
YouTube

Συνελήφθη άνδρας από την Καλιφόρνια, αφού βίντεο που έγινε viral στο TikΤοκ τον δείχνει να κάνει μούσκεμα μια άστεγη γυναίκα με το λάστιχο του κήπου.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στις 9 Ιανουαρίου, ο Κόλιερ Γκουίν, ο 71χρονος ιδιοκτήτης γκαλερί τέχνης, φαίνεται να στηρίζεται σε χαλαρή στάση επάνω στα κάγκελα της γκαλερί, στοχεύοντας με το λάστιχο μια άστεγη γυναίκα, σε μια προσπάθεια να την διώξει απ′ το σημείο.

Το βίντεο από το περιστατικό, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό ενός γειτονικού αρτοποιείου στο TikTok και όπως ήταν λογικό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην πόλη και όχι μόνο, αφού συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά σε μια στιγμή που το Σαν Φρανσίσκο και η Καλιφόρνια ευρύτερα, βιώνουν μια διαρκώς κλιμακούμενη κρίση αστέγων.

Το θύμα δεν θέλησε να απευθυνθεί στις αρχές, ωστόσο οι εισαγγελείς θεωρούν ότι το βίντεο από μόνο του προσφέρει αρκετά στοιχεία εναντίον του δράστη. Ο Γκουίν κατηγορήθηκε για πλημμέλημα, καθώς έβρεξε μια γυναίκα, η οποία όπως φαίνεται στο βίντεο κάθεται ήσυχα στο έδαφος, δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών, περιτριγυρισμένη από τις κουβέρτες και τα υπόλοιπα υπάρχοντά της. Στην επόμενη σκηνή, το θύμα προσπαθεί να πείσει τον 71χρονο να σταματήσει, ενώ με το αριστερό της χέρι παλεύει να εμποδίσει το νερό που έρχεται απευθείας στο πρόσωπό της.

Πηγή: Guardian

Πήγαινε στην αρχική σελίδα