Σάρον Στόουν: Εχασε τη «μισή» της περιουσία μετά την χρεοκοπία της SVB (Βίντεο)

Η 65χρονη σταρ του Χόλιγουντ έκανε την παραπάνω αποκάλυψη την ώρα που βραβεύτηκε από το Ταμείο Ερευνας για Γυναίκες με Καρκίνο.
via Associated Press

Η Σάρον Στόουν έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικονομική της κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η 65χρονη σταρ του ”Βασικού Ενστίκτου” είπε στους παρευρισκόμενους στον έρανο του “Women’s Cancer Research Fund” το βράδυ της Πέμπτης (16 Μαρτίου) ότι έχασε τη «μισή» της περιουσία.

Μάλιστα, προέβη στην αποκάλυψη ενώ βρισκόταν στη σκηνή για να λάβει το Βραβείο Θάρρους.

Στην ομιλία της, η Στόουν εμφανώς δακρυσμένη προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να προσφέρουν γενναιόδωρες δωρεές και στάθηκε στα οικονομικά της προβλήματα ως απόδειξη ότι ήταν επίσης πρόθυμη να βοηθήσει παρά τις δυσκολίες που την βρήκαν.

Η Στόουν ξέσπασε σε κλάματα καθώς έλαβε το Βραβείο Θάρρους κατά τη διάρκεια του έρανου του Women’s Cancer Research Fund (WCRF) την Πέμπτη και είπε ότι χρειάστηκε ”θάρρος” για να κάνει μία δωρεά δεδομένης της ζημιάς που υπέστη η ίδια.

«Είμαι στα λογιστικά ηλίθια, αλλά μπορώ να γράψω μια γ****η επιταγή. Και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω θέλει επίσης θάρρος, γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό πράγμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ να βοηθήσω».

Αν και η Στόουν δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες για το «τραπεζικό πράγμα» που προκάλεσε την απώλεια του μισού της τραπεζικού λογαριασμού, η συναισθηματική της ομιλία ήρθε λίγο μετά την κατάρρευση της SVB και την αστάθεια που έφερε στο χρηματιστήριο.

Πηγή: Page Six

Δημοφιλή