Σάρον Στόουν: «Μετά το εγκεφαλικό έβαλα για πάντα τέρμα στο μπότοξ»

Ένα εγκεφαλικό και στη συνέχεια ένα αιμορραγικό επεισόδιο αποτέλεσαν για αυτήν κόκκινο συναγερμό.

Σε συνέντευξή της στην Αραβική Vogue, η Σάρον Στόουν μίλησε για την χρήση μεθόδων αντιγήρανσης στο παρελθόν, ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους πλέον τις έχει απορρίψει. Συγκεκριμένα, η σταρ του Basic Instinct αποκάλυψε πώς παρόλο που συνήθιζε να ενδίδει στις τακτικές ενέσεις μπότοξ, υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό.

«Στο απόγειο της δόξας μου, υπήρξαν περίοδοι που έκανα μπότοξ. Ωστόσο, μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και μια εγκεφαλική αιμορραγία, έπρεπε να υποβληθώ σε περισσότερες από 300 ενέσεις μπότοξ, προκειμένου να διορθώσω τη μία πλευρά του προσώπου μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Μετά το εγκεφαλικό της, η 64χρονη δηλώνει ότι αντιλαμβανόταν τις μεθόδους αντιγήρανσης ως «μια μορφή επώδυνης νευρολογικής ανάγκης».

Η Σάρον Στόουν.
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images
Η Σάρον Στόουν.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ρωτήθηκε πρόσφατα από τον σύντροφό της αν κάνει μπότοξ. Εκείνη αποκρίθηκε: «Μάλλον θα προτιμούσες να έκανα, τόσο για το ίματζ σου, όσο και για το δικό μου», με την απάντησή της να αποτελεί αφορμή να τελειώσει η σχέση τους.

Η Σάρον παρά την απόρριψη, δεν διαστάζει να αναφέρει πως διανύει την πιο συναρπαστική και δημιουργική περίοδο της ζωής της.

Πέρυσι, η Σάρον μίλησε δημόσια για μια άλλη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, μέρος της οποίας συντελέστηκε χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η σταρ του Χόλιγουντ χρειάστηκε το 2001 να προβεί σε χειρουργείο για την αφαίρεση καλοήθων όγκων από το στήθος της και επέλεξε να κάνει επανορθωτική επέμβαση.

Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ανακάλυψε ότι ο χειρουργός είχε μεγαλώσει το στήθος της χωρίς να τη ρωτήσει, καθώς ο ίδιος θεώρησε ότι η ηθοποιός «θα έδειχνε πιο όμορφη με μεγαλύτερα στήθη».

Στο βιβλίο της, The Beauty Of Living Twice, η Στόουν εξήγησε: «Μετά την επέμβαση ανακάλυψα ότι είχα μεγαλύτερο στήθος. Τότε ο γιατρός μου είπε πως θα ταίριαζε καλύτερα με το μέγεθος των γοφών μου. Ουσιαστικά είχε παραμορφώσει το σώμα μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου».