ΔΙΕΘΝΕΣ
16/05/2018 18:56 EEST | Updated 16/05/2018 19:06 EEST

Φυλακίστηκε παιδεραστής που διένυσε 130 χιλιόμετρα για να συναντήσει 10χρονο κορίτσι

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε στολή μαζορέτας

 

 

tzahiV via Getty Images

 

Σε 6 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο 49χρονος Michael Bickerton, καθώς οι βρετανικές αρχές παρακολουθούσαν το προφίλ του σε chatroom που δήλωνε ότι του αρέσουν παιδιά «από την ηλικία των 8 ετών».

Σύμφωνα με την Independent, o Bickerton συνομίλησε και αντάλλαξε αριθμούς με κάποιον στην περιοχή και σχεδίασε να ταξιδέψει για να συναντήσει ένα 10χρονο κορίτσι, τον περασμένο Αύγουστο, όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Ο άντρας αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, ωστόσο κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο του Cambridge.

«Από τη στιγμή που συνελήφθη, ο Bickerton αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να συναντήσει κάποιο κορίτσι και είχε  την εντύπωση ότι το προφίλ ήταν πλασματικό και αντί αυτού θα συναντούσε κάποιον άλλον άντρα για σεξ» δήλωσε αστυνομικός του Cambridgeshire Police.

«Στη συνέντευξή του δήλωσε ότι πολλά μηνύματα που είχαν σταλεί για συναντήσεις μικρών παιδιών ήταν φανταστικές», προσθέτει ο αστυνομικός.

Ωστόσο, ο δικαστής Sean Enright επισήμανε ότι ο κατηγορούμενος είχε προτίμηση στα μικρά παιδιά, για αυτό και η ποινή ήταν ανάλογη.

 

Πηγή: Independent