Σοκ στη Ρόδο: 14χρονος κατέγραψε «ροζ βίντεο» με 13χρονη και το έστειλε σε συμμαθητές του

Δύο ανήλικοι εμπλέκονται σε διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας σε γυμνάσιο.
.
.
TATIANA LAVROVA VIA GETTY IMAGES

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως, στη Ρόδο, ένας 14χρονος συνευρέθηκε ερωτικά με μια 13χρονη, κατέγραψε τα πάντα σε βίντεο και το εν λόγω υλικό εστάλη σε συμμαθητές και καθηγητές του σχολείου τους.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική της Ρόδου», όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (25/03), σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, προκαταρκτική εξέταση, με επιμέλεια επιτελών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος και ήδη προχθές κατέθεσε το θύμα παρουσία παιδοψυχολόγου.

Η παράνομη μαγνητοσκόπηση φέρεται να έγινε την 24η Φεβρουαρίου 2023, το αδίκημα φέρεται να διαπιστώθηκε την 8η Μαρτίου 2023 και η παραγγελία δόθηκε, δύο ημέρες μετά, από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε από σχολική σύμβουλο που έμαθε τι είχε συμβεί κατά την διάρκεια διαλείμματος. Η ανήλικη κλήθηκε από τον διευθυντή, ακολούθως ενημερώθηκαν οι γονείς της και η Εισαγγελία, που κίνησε τη διαδικασία έρευνας από την Ασφάλεια και κατάσχεσης κινητών τηλεφώνων και ελέγχου τους από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ως εκ τούτου, διαπιστώθηκε πως ένας μαθητής του Γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών, φέρεται να είχε σχέση με τη 13χρονη και κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές τους στιγμές, οι οποίες κοινολογήθηκαν σε τρίτους μαθητές του ίδιου σχολείου, καθώς και σε καθηγητές.

Στην υπόθεση έχει εμπλοκή και έτερη μαθήτρια η οποία, όπως έγινε γνωστό, φέρεται να δελέασε τον συμμαθητή της στην πράξη και, συγκεκριμένα, να τον έπεισε να μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τη συμμαθήτριά τους την ώρα της ερωτικής τους συνεύρεσης και να της τη στείλει έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ!!

Τα χρήματα ουδέποτε και δόθηκαν ενώ το βίντεο φέρεται να μαγνητοσκοπήθηκε από τον 13χρονο που έπεισε το θύμα ότι, την ώρα εκείνη, έστελνε μήνυμα στη μητέρα του και ακολούθως απεστάλη στην έτερη μαθήτρια. Ο ανήλικος, μάλιστα, φέρεται να ανέφερε στη διεύθυνση του σχολείου που τον κάλεσε για εξηγήσεις ότι είχε στείλει 7 βίντεο στη συμμαθήτριά του διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Βίντεο στο οποίο δεν φαίνονται πρόσωπα, κυκλοφόρησε πάντως στο σχολικό συγκρότημα και, συγκεκριμένα, σε ομαδική συνομιλία μαθητών στα social media. Μάλιστα, έχει ορισθεί παιδοψυχίατρος-πραγματογνώμονας για τη λήψη καταθέσεων από τους ανήλικους ενώ θα καταθέσουν και καθηγητές.

Δημοφιλή