Σοκάρει το νέο ηχητικό από το Blue Horizon: «Ρε τον μ… Ενας παλαβός ήταν, μην πεις πολλά»

Ο εξοργιστικός διάλογος του ύπαρχου που έσπρωξε τον Αντώνη στην θάλασσα με τον καπετάνιο του πλοίου.
Eurokinissi

Οργή προκαλεί το νέο ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, από τη συνομιλία του υπάρχου, που έσπρωξε τον άτυχο Αντώνη, με τον καπετάνιο για το Blue Horizon, μετά τη δολοφονία του 36χρονου.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο διάλογος που έγινε στη γέφυρα του πλοίου, όταν ο ύπαρχος μετέβη για να δώσει εξηγήσεις.

Ο ύπαρχος χαρακτήρισε «παλαβό» τον Αντώνη και ο πλοίαρχος «μ…» αφότου έπεσε στη θάλασσα, ενώ από τη συνομιλία προκύπτει πως οι δύο τους είχαν συναντηθεί πριν τον απόπλου.

Μάλιστα, ο καπετάνιος ακούγεται να λέει πως είδε τον Αντώνη από την κάμερα: «ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε».

Όσο για τον ύπαρχο, είπε στον καπετάνιο για τον Αντώνη: «Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός. Γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω-γύρω»

Ο διάλογος

Ύπαρχος: Του λέω βγες έξω, βγες έξω δεν έχεις εισιτήριο, πάει να βγει, βγαίνει έξω ξαναμπαίνει μέσα και έπεσε στη θάλασσα.

Πλοίαρχος: Ρε τον μ… ρε. Τώρα οικονομίσαμε. Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα. Πάρε μία τον… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… Μην πεις πολλά.

Ύπαρχος: Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει στον καταπέλτη… Δίπλα, δίπλα στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσα εγώ τον κάβο ήταν δίπλα μου. Του λέω “ταξιδεύεις;”. “Όχι” μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα. Του λέω βγες έξω… Βγες έξω. Πάει να βγει έξω, βγαίνει έξω, ξανά μπαίνει μέσα και έπεσε στη θάλασσα.

Πλοίαρχος: Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα ναι. Μάλιστα, τον είδε και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος… Κολυμπούσε.

Πλοίαρχος σε Λιμεναρχείο: Πιάστηκε από τον καταπέλτη, δεν πάτησε, μόνο έβαλε το πόδι του για να ανέβει αλλά γλίστρησε και ο καταπέλτης ήταν σηκωμένος.

Δημοφιλή