ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/02/2019 16:53 EET | Updated 08/02/2019 17:03 EET

Τα sms του Καμμένου που οδήγησαν τον Νικολόπουλο στη ΓΑΔΑ: Τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη

Αποκαλύπτονται οι διάλογοι που έγιναν μέσω κινητού το πρωί της Πέμπτης.

Ωρα με την ώρα, το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και όλες οι εξελίξεις περιστρέφονται γύρω από το πολιτικό μέλλον της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

Νωρίς το μεσημέρι, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε στη ΓΑΔΑ όπου κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου για απειλές που έχει δεχτεί, όπως διέρρευσε μέσω συνεργατών του.

Τώρα, o Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει τον επίμαχο διάλογο που είχαν οι δύο πρώην συνεργάτες (ο κύριος Νικολόπουλος είχε εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ προτού διαγραφεί επειδή δεν ψήφισε τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου), σε γραπτά μηνύματα.

Όπως φαίνεται από το κινητό του, ο Πάνος Καμμένος του έγραψε στις 10.30 το πρωί: «Για να μην στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παππά», συνοδεύοντας την ανάρτηση απο emoji που ξεκαρδίζονται στα γέλια, με τον κύριο Νικολόπουλο να του απαντά «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!» και τον κ. Καμμένο να γράφει «Καθόλου, απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τα sms δίνονται στη δημοσιότητα για να αποκαλυφθεί η γελοιότητα του ισχυρισμού του βουλευτή περί εκβιασμού.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή  σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβιβάστηκαν από την αστυνομία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας  θα τα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα κρίνει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.