Τηλεοπτική σειρά το σκάνδαλο του Χόλιγουντ με μίζες σε πανεπιστήμια

Και η κυκλοφορία του βιβλίου με τίτλο «Accepted».

Το Χόλιγουντ ετοιμάζει νέα τηλεοπτική μίνι - σειρά με θέμα το σκάνδαλο με μίζες σε πανεπιστήμια που έγινε γνωστό τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με το Variety, η εταιρεία τηλεοπτικής παραγωγής Annapurna απέκτησε τα δικαιώματα για το «Accepted», το επερχόμενο βιβλίο από τους δημοσιογράφους της Wall Street Journal Μελίσα Κορν και Τζεν Λέβιτς, που εστιάζει στο σκάνδαλο. Πιο συγκεκριμένα οι δυο δημοσιογράφοι καταγράφουν με λεπτομέρεια την προσπάθεια εισαγωγής των παιδιών των ηθοποιών Φελίσιτι Χάφμαν και Λόρι Λάφλιν στα πανεπιστήμια καθώς και τις παράνομες διαδικασίες στις οποίες προχωρούν οι γονείς ώστε να εξασφαλίσουν καλές σπουδές για τα παιδιά σε κολέγια όπως το Yale, το Stanford, το U.C.L.A.

Τον Μάρτιο, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων κατηγορήθηκε από το FBI για εμπλοκή στο σκάνδαλο, το οποίο αφορούσε γονείς που πλήρωναν ασύλληπτα ποσά σε δημοφιλή πανεπιστήμια. Εκτός από τις ηθοποιούς, ανάμεσα στους γονείς βρίσκονταν διευθύνοντες σύμβουλοι σε μεγάλες εταιρείες, επενδυτές, και ιδρυτές μεγάλων εταιρειών. Η τακτική που ακολουθούσαν οι γονείς ήταν να δηλώνουν τα παιδιά ως αθλητές χωρίς να είναι, να πληρώσουν κάποιον ώστε να δώσει τις ειδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο ή να δωροδωκήσουν τους εξεταστές ώστε να συμπληρώσουν τις σωστές απαντήσεις.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Χάφμαν πλήρωσε 15.000 δολάρια, χαρακτηρίζοντας τη μίζα ως δωρεά. Η Λάφλι και ο σύζυγός της πλήρωσαν συνολικά 250.000 δολάρια.

Μένει τώρα να μάθουμε ποιες ηθοποιοί θα υποδυθούν τις Χάφμαν και Λάφλι, καθώς και το δίκτυο ή πλατφόρμα streaming που θα προβληθεί η σειρά.

Πηγή: Variety