Με οίδημα στο μάτι από την επίθεση ο Πλεύρης

Στα επείγοντα του «Λαϊκού» νοσοκομείου ο Πλεύρης για τραυματισμό στο μάτι. Τέσσερις προσαγωγές
.
.
Twitter

Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη και την οικογένειά του. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα

Ο υπουργός Υγείας κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής όσο ο ίδιος ήταν με την οικογένειά του ήταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Κάνει λόγο για ”θρασύδειλους αριστεριστές” που πέτυχαν και τα δύο του παιδιά. ”Στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι” τόνισε ο Θάνος Πλεύρης

″Μολις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι” αναφέρει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την οργή του για την επίθεση και σε δεύτερο tweet.

Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.»

Άκης Σκέρτσος: Τα κόμματα να εκφράσουν την άμεση και σκληρή καταδίκη τους απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων.

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ’Ακης Σκέρτσος.

Υπογραμμίζει ότι όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν, βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Επιπλέον ο κ. Σκέρτσος καλεί τα κόμματα να εκφράσουν την άμεση και σκληρή καταδίκη τους «απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

Δημοφιλή