Θέατρο Πορεία: On demand πλατφόρμα με παραστάσεις 20 ετών - Αρχή με μια ιστορία αγάπης

«This is not Romeo & Juliet» ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.
This is not Romeo and Juliet
This is not Romeo and Juliet
Nikos Pandazaras

Το Θέατρο Πορεία παρουσιάζει μία νέα on demand ψηφιακή πλατφόρμα, στην οποία μπορούμε να δούμε παραστάσεις οι οποίες ανέβηκαν στα 20 χρόνια της διαδρομής του.

«Νέες γενιές θεατών θα γνωρίσουν παραστάσεις που ποτέ δεν είδαν και θα εξοικειωθούν με το εκλεκτό ρεπερτόριο του θεάτρου μας, άνθρωποι που ζουν στην περιφέρεια θα απολαμβάνουν πολιτιστικά γεγονότα της πρωτεύουσας, ομογενείς θα ακούνε τον ελληνικό λόγο στο σανίδι. Αλλά και οι κριτικοί, οι μελετητές, οι φοιτητές της θεατρολογίας, αποκτούν ένα πολύτιμο εργαλείο για τη δουλειά τους. Όλες οι παραστάσεις μας που θα προβάλλονται από την πλατφόρμα μας, είναι άρτια κινηματογραφημένες ώστε να εξασφαλίζεται υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα, ενώ συνοδεύονται από υπότιτλους στην αγγλική ή την ελληνική γλώσσα, ώστε ξενόγλωσσοι θεατές ή θεατρόφιλοι με προβλήματα ακοής να είναι ανεμπόδιστα κοινωνοί του θεατρικού φαινομένου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Πορεία.

Η αρχή γίνεται με την παράσταση «This is not Romeo & Juliet» του Αργύρη Πανταζάρα με τον ίδιο και την Έλλη Τρίγγου, στους ρόλους του καταραμένου Σαιξπηρικού ζευγαριού, στις 14 Φεβρουαρίου, που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό στις live streaming μεταδόσεις, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 10.000 θεατές.

Δύο αιώνια έφηβοι ερωτεύονται σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένων.

Ονειρεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή, και συνομιλούν με τον θάνατο!

Σε έκσταση, υπό την επήρεια του έρωτα.

Εισβάλουν στο θέατρο.

Έχουν για φυλαχτό το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και είναι «βαριά οπλισμένοι» με όλα τα καταδικασμένα ζευγάρια του Σαίξπηρ.

Ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με τον έρωτα, τον όρκο, την απόρριψη, και τον θάνατο.

Δυο παιδιά που ήθελαν να χτίσουν τον δικό τους κόσμο και να δραπετεύσουν από αυτόν.

Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια.

Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο!

Μια «πρόβα τζενεράλε» για τους ερωτευμένους.

Info

Προαγορά εισιτηρίων έως 14/2/21 στο www.poreiatheatre.com

Διαθέσιμο για προβολή: από 14/2 00:01 & έως 15/2 23:59

*H προβολή της παράσταση διαθέτει δυνατότητα επιλογής υποτίτλων στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

*Μετά την έναρξη της προβολής η παράσταση παραμένει διαθέσιμη για 24 ώρες και μέχρι το χρονικό όριο που έχει οριστεί για την ενοικίασή της.

Δημοφιλή