Θρίλερ στη Βρετανία: Σύζυγος και κόρες σχολιαστή του BBC τα θύματα της τριπλής δολοφονίας

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για έναν 26χρονο άνδρα οπλισμένο με βαλλίστρα.
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο όπου βρέθηκαν δολοφονημένες η σύζυγος και οι 2 κόρες του σχολιαστή του BBC, Τζον Χαντ - Χερτφορτσάιρ, 10 Ιουλίου 2024
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο όπου βρέθηκαν δολοφονημένες η σύζυγος και οι 2 κόρες του σχολιαστή του BBC, Τζον Χαντ - Χερτφορτσάιρ, 10 Ιουλίου 2024
Leon Neal via Getty Images

Αγρια τροπή έχει πάρει η υπόθεση της δολοφονίας των τριών γυναικών στο Χερτφορτσάιρ που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τη Βρετανία, καθώς έγινε γνωστό ότι τα θύματα είναι η σύζυγος του σχολιαστή του BBC, Τζον Χαντ, και δύο από τις κόρες που είχαν αποκτήσει μαζί.

Η Κάρολ Χαντ, 61 ετών, η οποία ήταν παντρεμένη με τον ραδιοφωνικό σχολιαστή, και δύο από τις κόρες τους -25 και 28 ετών- βρήκαν τραγικό θάνατο στο σπίτι τους στην περιοχή Ashlyn Close το απόγευμα της Τρίτης (9/7).

Η αστυνομία και το παραϊατρικό προσωπικό προσπάθησαν να σώσουν τις γυναίκες που βρέθηκαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους στο σημείο.

Ανθρωποκυνηγητό έχει ξεσπάσει για τον εντοπισμό ενός ύποπτου για την τριπλή δολοφονία, ο οποίος μπορεί να είναι οπλισμένος με βαλλίστρα. Η αστυνομία είπε ότι προσπαθεί επειγόντως να εντοπίσει τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ που αναζητείται σε σχέση με το περιστατικό.

Η αστυνομία του Χέρτφορντσάιρ είπε ότι ερευνά την τριπλή δολοφονία και «αναζητεί ενεργά» τον Κλίφορντ ενώ ζήτησε το κοινό να μην τον πλησιάσει, αν τον συναντήσει, αλλά και να αναφέρει στις αρχές αν το δει κάπου

Σύμφωνα με το Skynews, ο 26χρονος εργαζόταν ως ιδιωτικός φύλακας. Η αστυνομία πιστεύει ότι ήταν ένα «στοχευμένο περιστατικό», εκτιμώντας ότι είναι πολύ πιθανό τα θύματα και ο ύποπτος να ήταν γνωστοί μεταξύ τους.

Στη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης, οι τοπικές αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει η εκτ/μηση πως χρησιμοποιήθηκε βαλλίστρα στην επίθεση αλλά «μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί και άλλα όπλα».

Εκτεταμένες αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί τόσο στο Χέρτφορτσαιρ όσο και στο βόρειο Λονδίνο, ενώ οι μαθητές του δημοτικού σχολείου St Michael στο Enfield κρατούνται εντός του κτιρίου για προφύλαξη.

(με πληροφορίες από BBC, SkyNews)

Δημοφιλή