Το κλαμπ φετιχιστών στο Βερολίνο που μετατρέπεται σε διαγνωστικό κέντρο για τον κορονοϊό

Αντί για ημίγυμνους πελάτες, θα υποδέχεται πλέον πολίτες που θέλουν να κάνουν rapid test.

Το KitKat, στην καρδιά του Βερολίνου, είναι ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, διάσημο για τις βραδιές σεξουαλικής ελευθεριότητας που προσφέρει, με τους θαμωνες συχνά ντυμένους με λατέξ, δερμάτινα ή ακόμα καλύτερα... τίποτα.

Το θρυλικό μαγαζί ανοίγει ξανά για το κοινό την Παρασκευή. Όχι, όμως, ως κλαμπ φετιχιστών, αλλά ως διαγνωστικό κέντρο για τον κορονοϊό. Είναι κλειστό εδώ και οκτώ μήνες.

Sean Gallup via Getty Images

«Δεδομένου ότι είναι πρακτικά αδύνατο να κάνουμε rapid test στο Βερολίνο αυτή τη στιγμή, θα προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα στο κλαμπ από την Παρασκευή», ανακοίνωσε η διεύθυνσή του με ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook τη Δευτέρα.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από γιατρό και εκπαιδευμένο προσωπικό, ενώ τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα σε 25 λεπτά.

Οι «πιστοί» του κλαμπ μπορούν να εγγραφούν μέσω ίντερνετ, προκειμένου να υποβληθούν στα τεστ.

Μια δοκιμή κοστίζει 24.90 ευρώ και αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, ο ασθενής θα πρέπει να μπει σε καραντίνα αμέσως και να επικοινωνήσετε με το γιατρό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την έναρξη της πανδημίας, τα κλαμπ και λοιποί χώροι συνωστισμού αποτελούν μια από τις βασικές εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού.

(Με πληροφορίες από Guardian, The Local.de)

Δημοφιλή