Το Μανχάταν κατακτά ένα ρεκόρ που δεν το τιμά ιδιαίτερα

Το Μανχάταν κατακτά ένα ρεκόρ που δεν το τιμά ιδιαίτερα
belterz via Getty Images

Το Μανχάταν είναι η περιοχή της Νέας Υόρκης την οποία πολλοί τουρίστες συνδέουν περισσότερο με την κυρίως πόλη. Ίσως έπρεπε να τη συνδέουν, όμως, με κάτι άλλο. Αποτελεί παγκόσμιο εμπορικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο, αλλά σημειώνει ένα ρεκόρ που δεν τη τιμά ιδιαίτερα. Το Μανχάταν βρίσκεται στην κορυφή της ετήσιας έρευνας RealtyHop με τις περισσότερες καταγγελίες για περιττώματα ζώων στο δρόμο ανά τετραγωνικό μίλι.

Η έρευνα της κτηματομεσιτικής εταιρείας κατέγραψε ότι πραγματοποιούνται 9,6 καταγγελίες κατά μέσο όρο ανά τετραγωνικό μίλι, ξεπερνώντας το έτερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, το Μπρονξ με 9,3 καταγγελίες (δεν διαφέρει και πολύ).

Πρωτεύουσα των περιττωμάτων, όμως, στις ΗΠΑ για το 2017, σύμφωνα με την έρευνα, ήταν το Σαν Φρανσίσκο με 455.89 καταγγελίες ανά τετραγωνικό μίλι και συνολικά 21,000 καταγγελίες.

Κι ενώ το 2017 θεωρείται ο χειρότερος χρόνος του Σαν Φρανσίσκο μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι ο κατήφορος θα σημειωθεί και το 2018, καθώς ήδη έχουν σημειωθεί 16.000 κλήσεις.

Οι αντιδράσεις των πολιτών έναντι των τοπικών εξουσιών είναι έντονες. Αποτελεί προσωπικό τους στοίχημα να σταματήσουν τη... βρώμικη δουλειά

Πήγαινε στην αρχική σελίδα