Αποκαλυπτήρια από τη Ferrari: Μοντέλο SUV και υβριδικά

Το μεγάλο βήμα της Ferrari: Μοντέλο SUV και υβριδικά
YouTube

H είδηση έρχεται μέσω του πρακτορείου Reuters...Το νέο αφεντικό της Ferrari αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα τα σχέδιά του, ώστε να πείσει τους επενδυτές ότι ο κατασκευαστής ορισμένων από τα κορυφαία αυτοκίνητα στην ιστορία, μπορεί να διατηρήσει το ρυθμό ανάπτυξης που έθεσε ως στόχο ο προκάτοχός του.

Η τιμή της μετοχής της εταιρείας υποχώρησε περισσότερο από 8% την 1η Αυγούστου, όταν ο νέος «τιμονιέρης» της Ferrari Λουίς Καμιλιέρι δήλωσε ότι είδε «κινδύνους μπροστά και χαρακτήρισε τους στόχους που έθεσε ο προηγούμενος διευθύνων σύμβουλος Σέρτζιο Μαρκιόνε ως «φιλόδοξους».

Reuters

Ο ξαφνικός θάνατος του Μαρκιόνε τον Ιούλιο ανησύχησε τους επενδυτές, που περίμεναν ότι ο μεγιστάνας της αυτοκινητοβιομηχανίας θα παρέμενε στην ηγετική θέση του μέχρι το 2021, υπερδιπλασιάζοντας την αξία της Ferrari, καθώς είχε δεσμευτεί να διπλασιάσει τα κέρδη στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ ως το 2022.

Ο Καμιλιέρι πρέπει τώρα να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη στρατηγική για να δείξει πώς η εταιρεία είναι σε θέση να προχωρήσει στην κατεύθυνση της κατασκευής ενός SUV, καθώς και υβριδικών αυτοκινήτων, αυξάνοντας τις επιλογές των υποψηφίων αγοραστών - χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα και τη μοναδικότητα των μοντέλων της.

Η Ferrari δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες μέχρι στιγμής, αλλά ορισμένοι επενδυτές αναμένουν μια νέα σειρά αυτοκινήτων που θα απευθύνεται σε μια μεγαλύτερη δημογραφική ομάδα, εστιάζοντας και σε άλλα χαρακτηριστικά - εκτός από τις κορυφαίες επιδόσεις των κινητήρων.

Η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τη στρατηγική της για τα υβριδικά οχήματα και το μοντέλο SUV, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των πωλήσεων.

Μερικοί αναλυτές αναμένουν ότι οι ετήσιες πωλήσεις μπορεί να αγγίξουν τις 15.000 έως το 2022.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση