Το πρώτο τρέιλερ με την Εμμα Στόουν ως Κρουέλα ντε Βιλ κυκλοφόρησε κι είναι αποκαλυπτικό

«Γεννήθηκα λαμπρή, γεννήθηκα κακή, και λίγο τρελή»...
Εμμα Στόουν
Εμμα Στόουν
https://www.youtube.com/watch?v=gmRKv7n2If8&feature=emb_logo

Το πρώτο τρέιλερ της Ντίσνεϊ της επερχόμενης ταινίας βασισμένο στον χαρακτήρα της Κρουέλα ντε Βιλ δόθηκε στην δημοσιότητα με την Εμμα Στόουν σε δράση ως η εμβληματική, αδίστακτη ηρωίδα για πρώτη φορά.

Στο νέο τρέιλερ, η Εμμα Στόουν παρουσιάζεται ως Κρουέλα σε νεαρή ηλικία με κόκκινο, πανκ μαλλί, ενώ αργότερα εμφανίζεται με περισσότερες ομοιότητες με την κλασσική εικόνα του χαρακτήρα των 101 σκυλιών της Δαλματίας στις χαρακτηριστικές ασπρόμαυρες αποχρώσεις.

Η νεαρή Κρουέλα φαίνεται να οδεύει προς το πολυκατάστημα του Λονδίνου Liberty (άλλες εποχές...) και δηλώνει: «Από την αρχή συνειδητοποίησα ότι βλέπω τον κόσμο με διαφορετικά μάτια απ′ ότι οποιοσδήποτε άλλος... Αυτό δεν έκατσε καλά για κάποιους ανθρώπους. Αλλά δεν ήμουν (για να ικανοποιώ) όλους τους ανθρώπους... Ισως να φοβόντουσαν ότι θα ήμουν ... ψυχάκιας. Αλλά η νέα μέρα φέρνει και νέες ευκαιρίες».

Το τρέιλερ επίσης προσφέρει υλικό με την Κρουέλα να φθάνει σε έναν χορό μεταμφιεσμένων και να κάνει μια αποκαλυπτική εμφάνιση, και μετά να καβαλά μια μοτοσυκλέτα, ενώ δείχνει λιγότερο εκθαμβωτική απ′ ότι έχουμε συνηθίσει αυτό τον χαρακτήρα.

«Γεννήθηκα λαμπρή, γεννήθηκα κακή, και λίγο τρελή», ακούγεται να λέει στο τέλος του τρέιλερ.

Η Κρουέλα ντε Βιλ για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην σκηνή στο φιλμ της Ντίσνεϊ 101 Σκυλιά της Δαλματίας την δεκαετία του 1950 και στην συνέχεια έγινε μια από τις πιο φημισμένες κακές της έβδομης τέχνης. Ενσαρκώθηκε από την Γκλεν Kλόουζ χαρακτηριστικά σε δυο ριμέικ.

Το νέο φιλμ της Κρουέλα θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαΐου 2021.

Δημοφιλή