ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/06/2019 09:44 EEST | Updated 26/06/2019 09:55 EEST

Το σακάκι του Αντετοκούμπο με εικόνες από την αρχαία Ελλάδα και η ανάρτηση του ράφτη του

Εσείς προσέξατε την λεπτομέρεια στη φόδρα του κουστουμιού;

Johnny Nunez via Getty Images

Η είδηση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε σε MVP του ΝΒΑ ήταν το θέμα συζήτησης την Τρίτη. Και δικαίως. Ο μπασκετμπολίστας από τα Σεπόλια κατάφερε να μας συγκινήσει, να μας κάνει να χαμογελάσουμε και φυσικά να μας κάνει υπερήφανους. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τη χαρά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότεροι βέβαια εξ υμών, ήταν άνθρωποι που δεν έχουν συναντήσει ποτέ τον Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Υπήρχαν όμως και εκείνοι που είχαν έναν λόγο παραπάνω, αφού γνωρίζουν τον διάσημο ανά τον κόσμο πλέον καλαθοσφαιριστή. 

Ένας εξ αυτών και ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο διάσημος ράφτης που έραψε στον Γιάννη το κουστούμι που φόρεσε στην τελετή κατά την οποία ανακηρύχθηκε MVP. 

Και δεν πρόκειται για ένα απλό κουστούμι αφού, για όσους δεν το προσέξατε, η φόδρα του σακακιού είναι πολύ ιδιαίτερη. Για την ακρίβεια η φόδρα είναι διακοσμημένη με εικόνες από την αρχαία Ελλάδα. Και όπως βλέπουμε και στο Instagram του κ.Παπαδόγαμβρου o Γιάννης επιλέγει συχνά αυτά του κουστούμια με την ιδιαίτερη φόδρα που φέρουν εικόνες του Παρθενώνα, αγάλματος της θεάς Αθηνάς κλπ. 

Έτσι ο Γιάννης σε μια φωτογραφία, αυτή τη χαρακτηριστική που επέλεξε να αναρτήσει στο Instagram του και ο κ.Παπαδόγαμβρος κατάφερε να συμπυκνώσει το παρελθόν του και την καταγωγή του (επιδεικνύοντας τη φόδρα του σακακιού του), τη μεγάλη στιγμή της διάκρισής του (αφού κρατά στο χέρι το αγαλματίδιο για την διάκρισή του ως MVP) και με ένα πλατύ χαμόγελο το μέλλον του που διαφαίνεται λαμπρό. 

Βέβαια, ο Γιάννης έχει και στο παρελθόν επιλέξει κουστούμια του ίδιου σχεδιαστή ο οποίος ντύνει πολλούς άνδρες της εγχώριας showbiz, βιοήχανους, εφοπλιστές  ενώ θεωρείται πως είναι ο μετρ του γαμπριάτικου κουστουμιού.