Τράπεζα θεμάτων: Δέχθηκε 165 εκατ. «χτυπήματα» από 114 χώρες σε μία ώρα

Ο Άκης Σκέρτσος δήλωσε ότι «η επίθεση σχετίζεται και με την κατάσταση της μεταβατικής υπηρεσιακής κυβέρνησης που έχει η χώρα αυτή τη στιγμή».
.
.
Eurokinissi

Για μια κυβερνοεπίθεση άνευ προυγουμένου έκανε λόγω ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος λέγοντας ότι υπήρξαν 165 εκατ. «χτυπήματα» από 114 χώρες με στόχο την τράπεζα θεμάτων.

Παρόμοιες είναι οι εκτιμήσεις και του υπουργείου Παιδείας με τον νέο υπουργό Χρήστο Κίττα, να αναμένεται να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις μέσα στην ημέρα.

Ο κ. Σκέρτσος ανέφερε ότι οι επιθέσεις των τελευταίων δύο ημερών είναι οι πιο σημαντικές ιστορικά που έχουν γίνει σε δημόσιο κυβερνητικό οργανισμό.

Όπως τόνισε μάλιστα «προφανώς η επίθεση σχετίζεται και με την κατάσταση της μεταβατικής υπηρεσιακής κυβέρνησης που έχει η χώρα αυτή τη στιγμή ενόψει τον εκλογών, επισημαίνοντας ότι σε αυτό, πρέπει όλο το πολιτικό σύστημα να σταθεί απέναντι».

Δήλωσε έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα από τις 8 το πρωί, υπάρχει πλέον κανονική ροή θεμάτων προς όλα τα σχολεία και λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα.