Τραγούδησε ασταμάτητα για 106 ώρες, αλλά δεν μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες

Η απίστευτη ιστορία του Κάρλος Σίλβερ από τη Δομινικανή Δημοκρατία .

Προϋποθέτει αντοχή, θέληση και γερά πνευμόνια για να καταφέρει κάποιος να τραγουδήσει κανείς για πάνω από 100 ώρες. Ο Κάρλος Σίλβερ δεσμεύτηκε ότι έχει το πακέτο, αλλά δεν τον πιστεύουν, παρόλο που έχουν πειστικά αποδεικτικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος τραγούδησε 106 ώρες και 5,000 τραγούδια, δηλαδή περισσότερο από τον μέχρι στιγμής κάτοχο του ρεκόρ, τον Ινδό Σουνίλ Γουάγκμερ που είχε τραγουδήσει το 2012 για 105 ώρες. Η επιτροπή, όμως, δεν τον πιστεύει.

Αν και τραγούδησε για περισσότερο από πέντε ημέρες, η επιτροπή των ρεκόρ Γκίνες, θεωρεί, ότι δεν τήρησε τους αυστηρούς κανόνες του διαγωνισμού κι έκανε διαλείμματα. Εκείνος αρνείται τις κατηγορίες.

Για την ακρίβεια, ο τραγουδισής από την Δομινικανή Δημοκρατία ανέφερε ότι έχασε τη φωνή του, έπαθε περισσότερες από 50 ηλεκτρικές κρίσεις στον εγκέφαλό του και δύο καρδιακές προσβολές.

Ο Κάρλος θέλει πολύ να σπάσει το ρεκόρ και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το επιχειρεί. Το ίδιο έκανε ανεπιτυχώς και πέρυσι.

Η επιτροπή του θεσμού μέχρι στιγμής παραμένει αμετάπειστη.