Τσίπρας: Τροπολογία για επίδειξη τεστ από ανεμβολίαστους και στις εκκλησίες

Ζήτησε και πάλι να οριστεί ολιγομελής επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες.
.
.
Eurokinissi

Τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη - Πλεύρη - Γεωργιάδη, είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα», είπε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας πως «η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών. Και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη».

«Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι», συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «την ώρα που όλοι μετράμε κρούσματα και νεκρούς, είναι αδιανόητο αυτός να μετράει ψήφους».

Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μοναδικό κριτήριο της κυβέρνησης είναι το πολιτικό κόστος και όχι η ανθρώπινη ζωή. Για αυτό και δεν σκέφτηκαν ποτέ να λάβουν αυστηρά μέτρα σε επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, όπου δεν επιθυμούν να έρθουν σε ρήξη με την εκλογική τους πελατεία. Για αυτό και σήμερα εξαγγέλλουν μέτρα με επιλεκτική ατολμία. Αφήνοντας απ′ έξω την εκκλησία και απροστάτευτους τους πιστούς».

Δημοφιλή