ΔΙΕΘΝΕΣ
14/03/2021 11:46 EET

Τζένιφερ Λόπεζ και Αλεξ Ροντρίγκεζ: Δεν χωρίσαμε ακόμη

Η δήλωσή τους στο CNN ότι «δουλεύουν» πάνω στην σχέση τους.

Instagram / arod
Τζένιφερ Λόπεζ - Αλεξ Ροντρίγκεζ

 Η Τζένιφερ Λόπεζ κι ο Αλεξ Ροντρίγκεζ αναφέρουν ότι είναι ακόμα αρραβωνιασμένοι σε μια κοινή δήλωσή τους στο CNN μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον χωρισμό τους.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε ότι «δουλεύουν πάνω σε μερικά πράγματα» αλλά δεν έχουν χωρίσει. 

Οι ειδήσεις και φήμες για τον χωρισμό

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, η Τζένιφερ Λόπεζ κι ο Αλεξ Ροντρίγκεζ έληξαν την, δύο ετών, σχέση τους. 

Σε ένα ρεπορτάζ που πρωτοδημοσιεύτηκε στην Page Six και στην συνέχεια επιβεβαιώθηκε από πολλές ιστοσελίδες, η λατίνα σούπερ σταρ κι ο αθλητής του μπέιζμπολ χώρισαν την περασμένη Παρασκευή. 

 

Μια φιλική πηγή στον Ροντρίγκεζ ανέφερε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα ότι βρίσκεται στο Μαϊάμι κι ετοιμάζεται για την νέα σαιζόν του μπέιζμπολ, ενώ η Λόπεζ βρίσκεται στα γυρίσματα ταινίας στην Δομινκιανή Δημοκρατία. 

 

Παρ′ ότι το ζευγάρι έμοιαζε ευτυχισμένο όταν η Λόπεζ εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν τον Ιανουάριο, μια πηγή ανέφερε στο People ότι ο χωρισμός «μαγειρευόταν» εδώ και πολύ καιρό. 

 

Η 51χρονη τραγουδίστρια κι ο 45χρονος αθλητής αρραβωνιάστηκαν στις Μπαχάμες τον Μάρτιο του 2019 μετά από δύο ετών σχέση. 

Το συγκεκριμένο περιοδικό ανέφερε ότι οι φήμες (περί χωρισμού) άρχισαν να ακούγονται όταν ο Ροντρίγκεζ ακούστηκε ότι ξεκίνησε σχέση με την ηθοποιό Μάντισον Λεκρόι

Μια πηγή, ωστόσο, ανέφερε στο περιοδικό ότι ο Ροντρίγκεζ κι η Λεκρόι δεν συναντήθηκαν ποτέ. Η ίδια είχε δηλώσει στο Page Six ότι ποτέ δεν είχε έρθει σε φυσική επαφή μαζί του κι ότι εκείνη κι ο αθλητής «μίλησαν στο τηλέφωνο» ενώ «ποτέ δεν είχαν γνωριστεί» και «ποτέ δεν είχαν φυσική επαφή... ποτέ δεν είχαν τίποτα (μεταξύ τους)». 

Ούτε η Λόπεζ, ούτε ο Ροντρίγκεζ έκαναν κάποια δημόσια τοποθέτηση, αλλά την Παρασκευή η Ροντρίγκεζ ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram ρωτώντας τους ακολούθους του τα σχέδιά τους για το Σαββατοκύριακο.