ΔΙΕΘΝΕΣ
13/03/2021 10:54 EET

Τίτλοι τέλους στην δύο ετών σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Αλεξ Ροντρίγκεζ

Είναι η εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός, Μάντισον Λεκρόι η αιτία;

Instagram / arod
Τζένιφερ Λόπεζ - Αλεξ Ροντρίγκεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ κι ο Αλεξ Ροντρίγκεζ έληξαν την, δύο ετών, σχέση τους. 

Σε ένα ρεπορτάζ που πρωτοδημοσιεύτηκε στην Page Six και στην συνέχεια επιβεβαιώθηκε από πολλές ιστοσελίδες, η λατίνα σούπερ σταρ κι ο αθλητής του μπέιζμπολ χώρισαν την περασμένη Παρασκευή. 

Μια φιλική πηγή στον Ροντρίγκεζ ανέφερε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα ότι βρίσκεται στο Μαϊάμι κι ετοιμάζεται για την νέα σαιζόν του μπέιζμπολ, ενώ η Λόπεζ βρίσκεται στα γυρίσματα ταινίας στην Δομινκιανή Δημοκρατία. 

Παρ′ ότι το ζευγάρι έμοιαζε ευτυχισμένο όταν η Λόπεζ εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν τον Ιανουάριο, μια πηγή ανέφερε στο People οτι ο χωρισμός «μαγειρευόταν» εδώ και πολύ καιρό. 

 

Η 51χρονη τραγουδίστρια κι ο 45χρονος αθλητής αρραβωνιάστηκαν στις Μπαχάμες τον Μάρτιο του 2019 μετά από δύο ετών σχέση. 

Το συγκεκριμένο περιοδικό ανέφερε ότι οι φήμες (περί χωρισμού) άρχισαν να ακούγονται όταν ο Ροντρίγκεζ ακούστηκε ότι ξεκίνησε σχέση με την ηθοποιό Μάντισον Λεκρόι

Μια πηγή, ωστόσο, ανέφερε στο περιοδικό ότι ο Ροντρίγκεζ κι η Λεκρόι δεν συναντήθηκαν ποτέ. Η ίδια είχε δηλώσει στο Page Six ότι ποτέ δεν είχε έρθει σε φυσική επαφή μαζί του κι ότι εκείνη κι ο αθλητής «μίλησαν στο τηλέφωνο» ενώ «ποτέ δεν είχαν γνωριστεί» και «ποτέ δεν είχαν φυσική επαφή... ποτέ δεν είχαν τίποτα (μεταξύ τους)». 

Ούτε η Λόπεζ, ούτε ο Ροντρίγκεζ έκαναν κάποια δημόσια τοποθέτηση, αλλά την Παρασκευή η Ροντρίγκεζ ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram ρωτώντας τους ακολούθους του τα σχέδιά τους για το Σαββατοκύριακο.