Τζέρεμι Κλάρκσον: Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω μόνος μου σε μια πλαστική σκηνή τα Χριστούγεννα

Ο Βρετανός παρουσιαστής περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε με τον κορονοϊό: «Επεσα για ύπνο, περιμένοντας τον Χάρο».
Evan Agostini/Invision/AP

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποκάλυψε ότι πέρασε τα Χριστούγεννα παλεύοντας με τον κορονοϊό.

Ο δημοφιλής πρώην παρουσιαστής του Top Gear έγραψε στη στήλη του στους Sunday Times: «Τέσσερις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ξύπνησα το βράδυ και το σεντόνι μου ήταν νωπό. Και είχα έναν επίμονο ξηρό βήχα».

Αφού το τεστ του βγήκε θετικό, είπε: «Ο γιατρός ήταν πολύ ξεκάθαρος - θα ένιωθα συμπτώματα για πέντε έως 14 ημέρες και στη συνέχεια είτε θα γινόμουν καλύτερα είτε θα έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο»

«Επειδή είμαι 60 χρονών και με παραπανίσια κιλά, και επειδή έχω καπνίσει μισό εκατομμύριο τσιγάρα έπαθα διπλή πνευμονία και πιθανότατα θα πέθαινα μόνος μου μου, σε μια μοναχική πλαστική σκηνή».

Ο Κλάρκσον είπε ότι τέθηκε σε αυτο-απομόνωση προσθέτοντας: «Επεσα για ύπνο αγκαλιά με ένα βιβλίο και μια σακούλα με λαχανίδα, περιμένοντας τον Χάρο να κάνει την εμφάνισή του. περιμένω το Grim Reaper να σβήσει το κεφάλι του γύρω από την πόρτα. Δεν θα πω ψέματα - ήταν αρκετά τρομακτικό. Με κάθε ασθένεια που περνούσα, υπήρχε πάντα η αίσθηση ότι το φάρμακο και ο χρόνος θα οδηγούσαν τελικά στη διάσωση.

«Αλλά με την COVID-19 πρέπει να ξαπλώνεις εκεί, μόνος σου, γνωρίζοντας ότι το φάρμακο δεν είναι καθ′ οδόν και ότι ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός σου»

Ο Κλάρκσον είπε ότι, αρχικά, «δεν ένιωθε πολύ άσχημα», αλλά αργότερα η αναπνοή του «πραγματικά άρχισε να γίνεται δύσκολη», προσθέτοντας: «Υπήρχε πάντα το καμπανάκι του γιατρού να χτυπάει στο μυαλό μου για το πώς θα μπορούσε ξαφνικά να επιδεινωθεί η κατάστασή μου».

«Συνεχίζουμε να λέμε ότι γνωρίζουμε πολλά για την COVID, αλλά αυτό που έχω μάθει τις τελευταίες 10 ημέρες είναι ότι δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν ξέρουμε για πόσο καιρό είμαστε μολυσματικοί. Δεν ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε. Δεν ξέρουμε τι μας κάνει. Δεν ξέρουμε για πόσο καιρό διαρκούν τα αντισώματα. Δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να το μολυνθούμε και δεύτερη φορά. Και σίγουρα δεν ξέρουμε αν κάποιο από τα εμβόλια θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα. Δεν ξέρω καν αν είμαι καλύτερα τώρα» κατέληξε ο Κλάρκσον.

Πηγή: SkyNews