ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/03/2018 14:13 EEST

Βασάνισαν τον 54χρονο στον Νέο Κόσμο μέχρι θανάτου για να πει πού ήταν κρυμμένα τα λεφτά

Eurokinissi

Με τη ζωή του πλήρωσε 54χρονος εισοδηματίας από τον Νέο Κόσμο το γεγονός ότι είχε πει στον περίγυρό του ότι έχει αποθηκευμένο στο σπίτι του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ιδιοκτήτης φούρνου στον Νέο Κόσμο, ο οποίος είχε γίνει γνώστης της πληροφορίας αυτής, είπε σε άνδρα ρουμανικής καταγωγής ότι υπάρχουν χρήματα στο διαμέρισμα του 54χρονου και στη συνέχεια ο Ρουμάνος οργάνωσε ληστεία σε βάρος του.

Συγκεκριμένα ανέθεσε σε έναν Έλληνα και έναν Ρουμάνο να μπουν στο σπίτι του και να πάρουν τα λεφτά. Έτσι, τον Μάρτιο του 2016, τα δύο αυτά άτομα εισέβαλαν στο διαμέρισμά του και άρχισαν να τον βασανίζουν για να τους πει πού έχει κρυμμένα λίρες και μετρητά.

Οι 239 χρυσές λίρες ήταν κρυμμένες σε κρύπτη στο πάτωμα και δεν βρέθηκαν ποτέ από τους δράστες, οι οποίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου το θύμα τους.

Η αστυνομία συνέλαβε πριν τρεις ημέρες δύο άτομα και σχημάτισε δικογραφία για ακόμα τρία. Μετά από εξονυχιστική έρευνα στο διαμέρισμα βρέθηκαν οι 239 χρυσές λίρες και ακόμα 69.000 ευρώ μετρητά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 54χρονος είχε κοινωνική σχέση με τον αρχικό πληροφοριοδότη, δηλαδή τον φούρναρη, στον οποίο μάλιστα νοίκιαζε ένα ακίνητο.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post