Βασιλικός Γάμος: Οι πρωταγωνιστές του Suits, οι βέρες, οι πρώτοι καλεσμένοι και το αρνητικό σχόλιο του Piers Morgan

Το πρώτο σχόλιο για τον γάμο της ημέρας ήρθε από τους πρώην συναδέλφους της Meghan Markle από την τηλεοπτική σειρά «Suits», οι οποίοι ανέβασαν μια φωτογραφία τους οπού όλοι μαζί κάθονταν σε ένα μεγάλο τραπέζι δείπνου, γράφοντας «Το τελευταίο δείπνο» με hashtag #ΒασιλικόςΓάμος.

Πρώτη διασημότητα που έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ήταν η Oprah Winfrey με ροζ φόρεμα και ένα μεγάλο καπέλο με λουλούδια. Επόμενος, ο τραγουδιστής (και τέως συνάδελφος του πρίγκιπα Harry στον στρατό), ο James Blunt. Παράλληλα, η σταρ του τέννις Serena Williams, ανέβαζε φωτογραφίες της από την προετοιμασία της για το γάμο. Λίγο μετά, κατέφθασε και η πρώην κοπέλα του πρίγκιπα Harry, η Chelsy Davy. Φυσικά, το πρώτο λαμπερό ζεύγος που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο George και η Amal Clooney.

Η βέρα της Meghan Markle έχει κατασκευαστεί από χρυσό Ουαλίας, ένα δώρο από τη βασίλισσα Ελισάβετ. H βέρα του πρίγκιπα Harry είναι από πλατίνα. Η εταιρία κατασκευής για τις βέρες είναι η Cleave and Company.

Παράλληλα, ο Piers Morgan έγραψε στο Twitter όταν δεν έλαβε μια πρόσκληση της τελευταίας στιγμής από το ζεύγος, σχολιάζοντας «Αυτή είναι η τελευταία φορά που αγοράζω στην Meghan Markle ένα dirty martini».