ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/02/2021 20:20 EET

«Βεντέτα» επιβάτη με αεροπορική εταιρεία – Πλήρωσε πρόστιμο και έκοβε ζώνες ασφαλείας για εκδίκηση

Η απίστευτη εξήγηση που έδωσε στους αστυνομικούς.

Kritchanut via Getty Images

Μία πρωτόγνωρη υπόθεση κλοπής κλήθηκαν να διαχειριστούν τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Ο προϊστάμενος ασφαλείας μίας αεροπορικής εταιρείας κατήγγειλε πριν από λίγες ημέρες ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι τώρα άγνωστος έχει κόψει και αρπάξει δώδεκα ζώνες ασφαλείας καθισμάτων επιβατών, από διάφορα αεροσκάφη της εταιρείας.

Οι αστυνομικοί συνδύασαν πτήσεις και λίστα επιβατών και πολύ γρήγορα Νο 1 ύποπτος κρίθηκε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου από τη Γερμανία. Πριν προλάβει να φύγει, έκαναν έλεγχο στο αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε, και είδαν ότι είχαν κοπεί άλλες δύο ζώνες ασφαλείας.

Προχώρησαν στην προσαγωγή του και στα πράγματά του βρήκαν τις ζώνες, ένα σουγιά και ένα κομμάτι γυαλί κρυμμένο.

Πρόκειται για έναν γιατρό, ο οποίος εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου και έτσι ζήτησαν από τους συναδέλφους τους στην Κρήτη να προχωρήσουν σε έρευνα στο σπίτι του. Εκεί εντόπισαν πέντε ζώνες ασφαλείας επιβατών αεροσκάφους, μία βαλλίστρα με τα παρελκόμενά της και δύο μαχαίρια.

Ο νεαρός παραδέχθηκε τις πράξεις του και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση από την εταιρεία, καθώς πριν από λίγους μήνες του είχαν βεβαιώσει πρόστιμο, επειδή οι αποσκευές του ήταν υπέρβαρες.