Βραβευμένος με michelin σεφ χαρακτηρίζει «γελοίο» βίντεο παρασκευής πουρέ του tik-tok με 670.000 views

Τι είναι αυτό που τον έκανε να το αναφέρει αυτό.
Σκηνές από το επίμαχο βίντεο
Σκηνές από το επίμαχο βίντεο

Μπορεί ο tik-toker Ελι και το @elis_kitchen να έχει γίνει λατρευτός στο Internet δημιουγώντας τον διάσημο πουρέ του από τσιπς - ένα βίντεο που έχει παίξει περισσότερες απόν 670,000 φορές στο tik-tok - ωστόσο δεν λείπουν οι αντιδράσεις.

Καταρχάς να σημειωθεί ότι για να φτιάξει τον πολτό του ο Ελι βάζει προς βράση νερό με αλάτι και ξύδι. Μόλις το νερό βράσει, ρίχνει ένα μικρό σακουλάκι με τσιπς.

Μαγειρεύει τα υλικά του μέχρι να χάσουν το σχήμα τους και στην συνέχεια τα στραγγίζει σε ένα δοχείο. Στην συνέχεια - κι αφού έχει δοκιμάσει λίγο - πρσθέτει καπτνιστή πάπρικα και άφθονο τυρί στο πιάτο ανακατεύοντας - και ξαναδοκιμάσει.

Πολλοί πάντως δεν έχουν πειστεί με κάποιον από τους χιλιάδες να αναφέρει: «Κανένα βίντεο δεν μου έχει προσφέρει τόσο πόνο...»

Αλλά ο σεφ με αστέρι michelin, Μπραντ Κάρτερ, πιστεύει ότι η ιδέα (ή τουλάχιστον η έκδοση του Ελι) είναι «γελοία». «Μοιάζει με λάσπη και προφανώς δεν είναι καλό να ρίχνουμε όλο αυτό το λάδι τηγανίσματος στο φαγητό μας», ανέφερε.

Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε κάτι ανάλογο υπάρχουν βραβευμένοι σεφ που μπορείτε να ακολουθήσετε για περισσότερο εγγυημένα αποτελέσματα.

Με πληροφορίες από: insider.com