Βρετανία: Άνδρας παθαίνει καρδιακή προσβολή έξω από ξενοδοχείο και αυτό αρνείται να δώσει τον απινιδωτή

Αποδίδει το περιστατικό σε κακή επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού.
|
Chris Cook via Getty Images

Ενα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, στην πόλη του Τσέστερ, κοντά στα σύνορα με την Ουαλία, υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη, ύστερα από την συμπεριφορά που επέδειξε απέναντι σε ηλικιωμένο άντρα.

Πιο συγκεκριμένα, το «The Chester Grosvenor Hotel», αρνήθηκε να παραχωρήσει τον απινιδωτή που διέθετε προκειμένου να βοηθήσει τον ηλικιωμένο άντρα που έπαθε καρδιακή προσβολή, ακριβώς μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Η είδηση έγινε γνωστή , όταν ο Νέιθαν Ρόμπερτς, βρέθηκε τυχαία μπροστά στο περιστατικό, και στην συνέχεια προχώρησε σε άναρτηση στο Facebook, κατακρίνοντας την απαράδεκτη ενέργεια του ξενοδοχείου.

Οπως λέει, όταν ζήτησε να του δώσουν τον απινιδωτή προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο άντρα, το ξενοδοχείο αρνήθηκε να του τον «δανείσει».

Ευτυχώς υπήρξε η άμεση κινητοποίηση από διπλανό ξενοδοχείο, το «New Blossom Hotel», το οποίο και παραχώρησε αμέσως τον απινιδωτή του.

Το ξενοδοχείο, ζήτησε τελικά συγγνώμη, αποδίδοντας το περιστατικό σε κακή επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού, σχολιάζοντας μάλιστα πως «Επανειλημμένως έχει προσφέρει τον απινιδωτή του στην τοπική κοινωνία, ιδίως την χρονιά που πέρασε».

Πηγή: HuffPost UK