Βγαίνει σε πλειστηριασμό το «πολεμικό» Ram TRX 6×6 της Apocalypse Manufacturing

Το Warlord θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά pickup trucks στην αγορά.
Apocalypse

Η Apocalypse Manufacturing, με έδρα τη Φλόριντα ειδικεύεται στην κατασκευή φορτηγών που μοιάζουν σαν να είναι έτοιμα για την «αποκάλυψη».

Μια από τις πιο «άγριες» κατασκευές τους, είναι ένα «τέρας» έξι τροχών που ονομάζεται Warlord και αναμένεται να βγει σε δημοπρασία από την Barrett-Jackson.

Το Warlord θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά pickup trucks στην αγορά. Τροφοδοτείται από έναν V8 6,2 λίτρων με υπερσυμπιεστή που αποδίδει 702 ίππους και 881 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Η καμπίνα του pick up προσφέρει ένα συνδυασμό σπορ επένδυσης, πολυτελών υλικών και χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας, όπως μια τεράστια, κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής.

Επίσης, υπάρχει ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο από χάλυβα πάχους 0,25 ιντσών δίνει το παρών στο πίσω μέρος. Για μια πιο επιθετική εμφάνιση, τα ελαστικά 37 ιντσών φοριούνται σε τροχούς 18 ιντσών. Ακριβώς πίσω από την καμπίνα εδράζεται και η ρεζέρβα σε ένα σημείο που είναι ορατό στον θεατή.

Στο εσωτερικό, υπάρχει μια μαύρη και κόκκινη δερμάτινη και σουέτ ταπετσαρία συν μια μακρά λίστα τεχνολογικών χαρακτηριστικών που μοιράζονται με το στάνταρ, τετράτροχο TRX.

Η ιστοσελίδα Enthusiast Muscle Car & Trucks αναφέρει ότι υπάρχει επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης κατασκευασμένο με εξαρτήματα της Bilstein.

Σε περίπτωση που θέλετε να πλειοδοτήσετε και να γίνει δικό σας, η δημοπρασία θα γίνει στην έκθεση Barrett-Jackson’s Scottsdale 2022, η οποία θα διαρκέσει μεταξύ 22 και 30 Ιανουαρίου.

Πηγή: Autoblog