Ξυλοδαρμός 14χρονης στο Περιστέρι: «Θα σε αποτελειώσουμε» - Βίντεο ντοκουμέντο

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο συνέλαβε τις 3 μαθήτριες και τις οδήγησε στο ΑΤ, ενώ οι γονείς της 14χρονης υπέβαλαν μήνυση.
.
.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπου απεικονίζεται ο άγριος ξυλοδαρμός μιας 14χρονης από συμμαθήτριές της, σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Στο βίντεο του Star φαίνεται οι 3 μαθήτριες να χτυπούν την 14χρονη, να της ρίχνουν γροθιές και κλωτσιές στην πλάτη και τα πόδια, ενώ φαίνεται ακόμη να την σέρνουν από τα μαλλιά.

Ο ξυλοδαρμός της 14χρονης έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια δεκάδων μαθητών, οι οποίοι αντί να σπεύσουν να σώσουν το κορίτσι, βγάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα και καταγράφουν τις σκηνές.

Ξυλοδαρμός 14χρονης στο Περιστέρι: «Θα σε αποτελειώσουμε», της έστειλαν σε μήνυμα μετά το επεισόδιο

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» τονίζει ο πατέρας της μαθήτριας σε δηλώσεις του.

Όπως περιγράφει, η 14χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων με χτυπήματα στο κεφάλι. «Πήγαμε στο «Παίδων», την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι… στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε” και τέτοια…».

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο συνέλαβε τις 3 μαθήτριες και τις οδήγησε στο ΑΤ, ενώ οι γονείς της 14χρονης υπέβαλαν μήνυση.

Οι γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το Γυμνάσιο, το πρωί της Δευτέρας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το επεισόδιο.

Δημοφιλή