ΔΙΕΘΝΕΣ
18/08/2019 16:04 EEST

Γαλλία: Πελάτης σκότωσε σερβιτόρο επειδή αργούσε να του φέρει το σάντουιτς

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

TIPHAINE LE LIBOUX via Getty Images

Ενας πελάτης σε πιτσαρία στο προάστιο Νοιζί-λε-Γκράντ του Παρισιού σκότωσε έναν σερβιτόρο, επειδή περίμενε το σάντουιτς που είχε παραγγείλει για πολύ ώρα το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με μάρτυρες.

Οι συνάδερφοι του σερβιτόρου κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, ενώ ο 28χρονος άνδρας πυροβολήθηκε στον ώμο με περίστροφο και πέθανε στο σημείο λίγη ώρα μετά. 

Σύμφωνα με μάρτυρες που έτρωγαν στην πιτσαρία, ο δράστης έχασε την υπομονή του και θύμωσε γιατί το σάντουιτς άργησε να ετοιμαστεί. Ο πελάτης τράπηκε σε φυγή και από εκείνο το βράδυ η αστυνομία ερευνά τη δολοφονία, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση του δράστη. 

Οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν σοκαρισμένοι στο δρόμο και απόρησαν με την πράξη του άνδρα. «Σκοτώθηκε για ένα σάντουιτς;», ρώτησε ένας κάτοικος, ενώ μια γυναίκα είπε ότι λυπάται πολύ για τον 28χρονο και το γεγονός ότι η πιτσαρία ήταν ένα ήσυχο στέκι που είχε ανοίξει μόλις λίγους μήνες πριν. 

Αλλοι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας στη συνοικία, καθώς και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: The Guardian