Γυναίκα που απατούσε έξι άντρες ταυτόχρονα επαινείται για την άψογη διαχείριση του χρόνου

Πόζαρε ως διαζευγμένη χωρίς παιδιά αναζητώντας μια σταθερή σχέση.
valentinrussanov via Getty Images

Μια ελκυστική γυναίκα που φέρεται να έβγαινε ραντεβού και να απατούσε έως και έξι άντρες ταυτόχρονα, επαινέθηκε πρόσφατα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τις δεξιότητές της στη διαχείριση του χρόνου.

Η απατεώνας, μια 42χρονη με το επώνυμο Μάο, έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο των ειδήσεων στην Κίνα, αφού συνελήφθη από την αστυνομία. Μεταξύ των μηνών Ιουλίου και Δεκεμβρίου του 2021, έβγαινε ραντεβού με έξι άνδρες και τους ξεγελούσε. Αυτοί της αγόραζαν πράγματα όπως smartphone, υπολογιστές και ρούχα. Επίσης της έδιναν και μεγάλα χρηματικά ποσά. Δυστυχώς για εκείνη, ένα από τα θύματα υποψιάστηκε τη συμπεριφορά της, έκανε κάποια έρευνα και τελικά ανακάλυψε την απάτη της.

Σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα «Daily Economic News», ένας άνδρας με το επώνυμο Γιού ήταν αυτός που αποκάλυψε τη «ρομαντική επιχείρηση απάτης» του Μάο.

Είχε γνωρίσει τη Μάο στην πόλη Γιχού, στην επαρχία Τσετσιάνγκ, τον Αύγουστο του περασμένου έτους, μετά από επικοινωνία μαζί της σε έναν ιστότοπο γνωριμιών. Πόζαρε ως διαζευγμένη χωρίς παιδιά αναζητώντας μια σταθερή σχέση.

Η εμφάνιση της και η ευχάριστη προσωπικότητα της Μάο έκαναν καλή εντύπωση στον Γιού από την αρχή, οπότε όταν άρχισε να ζητά διάφορα δώρα και χρηματικά ποσά, εκείνος δεν δίστασε να της τα δίνει. Έκαναν ήδη σχέδια να παντρευτούν, αλλά όποτε ο Γιού έμπαινε σε λεπτομέρειες για τη συνάντηση με την οικογένειά της, εκείνη έβρισκε πάντα δικαιολογίες για να την αναβάλει.

Βλέποντας κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της Μάο, ο Γιού συνέχισε να παίζει τα παιχνίδια της, «λούζοντάς» της με δώρα και χρήματα. Όμως, αφού της έδωσε χρήματα για να αγοράσει ένα νυφικό καθώς και για τον χώρο του γάμου και τον στολισμό, η Μάο έβρισκε συνέχεια δικαιολογίες για να καθυστερήσει το μεγάλο γεγονός. Τότε ήταν που άρχισε να την υποψιάζεται.

Βλέποντας ότι τον κοροϊδεύει ο Γιού ζήτησε να του επιστρέψει όλα τα χρήματα που της είχε δώσει και όταν εκείνη αρνήθηκε, κάλεσε την αστυνομία. Μια έρευνα αποκάλυψε ότι ο Γιού δεν ήταν ο μόνος που η απατεώνας έβγαινε. Μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου του 2021, έβγαινε με άλλους πέντε άνδρες και τους εξαπάτησε όλους.

Η έρευνα, σε αυτή την υπόθεση, είναι ακόμη σε εξέλιξη, αλλά η αστυνομία λέει ότι έχει ήδη αποδείξεις ότι η Μάο εξαπάτησε τους έξι άνδρες βάζοντας στην τσέπη της 150.000 γιουάν (23.500 δολάρια) κατά τη διάρκεια της περιόδου των έξι μηνών.

Η Μάο είχε προφανώς καταχωρίσει πληροφορίες σε πολλές υπηρεσίες γνωριμιών στην προσπάθειά της να στοχεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ευάλωτους μεσήλικες άνδρες και η αστυνομία προειδοποίησε τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί για τέτοιες απόπειρες απάτης που εκμεταλλεύονται την απόγνωση και τη συναισθηματική ευπάθεια των ανθρώπων.