Γυναίκα βρέθηκε κατά λάθος σε απορριμματοφόρο, συμπιέστηκε 4 φορές και επέζησε

«Το μόνο που άκουγες ήταν ουρλιαχτά» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.
Philippe Gerber via Getty Images

Από θαύμα είναι ζωντανή μια γυναίκα στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, η οποία βρέθηκε κατά λάθος μέσα σε απορριμματοφόρο, συμπιέστηκε 4 φορές και επέζησε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα έπεσε σε έναν κάδο σκουπιδιών ενώ πετούσε τα σκουπίδια της και από εκεί βρέθηκε στο απορριμματοφόρο. Ευτυχώς, οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και ο χώρος απορριμμάτων ήταν εξοπλισμένος με κάμερα. Ο οδηγός εντόπισε τη γυναίκα κολλημένη μέσα και κάλεσε την Αμεση Δράση. Μέχρι τότε, ο οδηγός «φέρεται να είχε συμπιέσει τα σκουπίδια έως και τέσσερις φορές», ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε δελτίο τύπου.

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν μια σκάλα για να φτάσουν στην κορυφή του φορτηγού και να τη σηκώσουν προς τα έξω. Μέχρι τότε, «φώναζε, αλλά δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις», σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την περιπέτειά της.

«Το μόνο που άκουγες ήταν ουρλιαχτά», είπε μια γειτόνισσα στα τοπικά ΜΜΕ. «Σε 32 χρόνια, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε όλη μου την καριέρα», τόνισε ο αρχηγός του τοπικού πυροσβεστικού τμήματος.

(με πληροφορίες από Associated Press, Skynews)

Δημοφιλή