ΔΙΕΘΝΕΣ
08/05/2019 16:21 EEST | Updated 08/05/2019 16:21 EEST

Γερμανία: Περιστέρι πετά πάνω από το όριο ταχύτητας και η εικόνα του γίνεται viral

Το πρόστιμο που θα επιβάλλονταν σε άλλη περίπτωση θα άγγιζε τα 25 ευρώ.

STADT BOCHOLT/Facebook

Ήταν ένα ήσυχο μεσημέρι στο Μπόχολτ της Γερμανίας και τίποτα δεν φαινόταν πως θα χαλάσει την ηρεμία αυτής της πόλης.

Όλα αυτά τουλάχιστον ίσχυαν μέχρι που μια κάμερα της Τροχαίας, στο δυτικό τμήμα της χώρας κοντά στην Ολλανδία, εντόπισε ένα περιστέρι να πετά με 45 χιλιόμετρα σε κατοικημένη περιοχή που το όριο της ταχύτητας είναι μόλις 30 χιλιόμετρα.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Φλεβάρη, το υλικό ωστόσο έφτασε στα χέρια των Αρχών την περασμένη εβδομάδα. Η εικόνα δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ενώ από τότε έχει γίνει viral.

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες το πρόστιμο που θα επιβάλλονταν σε αυτόν που έκανε την παρανομία θα ήταν περίπου 25 ευρώ.

Οι οδηγοί γενικά έχουν ένα περιθώριο 3 χιλιομέτρων, ωστόσο στην περίπτωση αυτή πρόκειται για 12 χιλιόμετρα πάνω από το όριο. Το περιστέρι που έκανε την παράβαση δεν έτρεχε μόνο αλλά παράλληλα πραγματοποιούσε πορεία που εύκολα θα συγκρούονταν με οχήματα ή πεζούς.

Ένας τοπικός αξιωματούχος δήλωσε πως πρόκειται για ένα τρελό περιστέρι, διευκρίνισε ωστόσο πως προφανώς δεν μπορεί να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο στο πουλί, αφού μάλλον λογικά δεν θα το πληρώσει.

Στη σελίδα που διατηρεί στο facebook ο δήμος του Μπόχολτ αναρτήθηκε το εξής μήνυμα τις προάλλες: «Το πώς και το αν στο περιστέρι θα επιβληθεί ποινή για την πράξη του μένει να διερευνηθεί».

(Με πληροφορίες από BBC)

 

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post