Γερμανία: Γυμνός άντρας κυνηγάει αγριογούρουνο που του έκλεψε το λάπτοπ

Παρόντες στο περιστατικό ήταν και άλλοι λουόμενοι, οι οποίο έμεινα έκπληκτοι από την σκηνή που παρακολουθούσαν.

Αγριογούρουνα συναντούν κολυμβητές στη λίμνη Τόιφελζέε του Βερολίνου, στην Γερμανία. Φωτογραφίες στο Instagram, δείχνουν έναν γυμνό άνδρα να κυνηγάει τρία αγριογούρουνα.

Το ζώο, το οποίο πιθανότατα έψαχνε φαγητό, είχε μια κίτρινη σακούλα στο στόμα του, η οποία ανήκε στον άνδρα, στο εσωτερικό της οποίας υπήρχε φορητός υπολογιστής. Αυτό έγραψε ένας χρήστη του Instagram που ανέβασε την φωτογραφία μετά από άδεια που έλαβε από το «θύμα» ο οποίος γελούσε τρανταχτά όταν του έδειξε τις φωτογραφίες. Παρόντες στο περιστατικό ήταν και άλλοι λουόμενοι, οι οποίο έμεινα έκπληκτοι από την σκηνή που παρακολουθούσαν.

Ο Ντερκ Έλερτ του Τμήματος Περιβάλλοντος της Γερουσίας του Βερολίνου έκανε λόγο για μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που δεν είναι τόσο πρωτόγνωρη για τη γερμανική πρωτεύουσα. Δεδομένου ότι η δημοφιλής λίμνη Τόιφελζεε του Βερολίνου βρίσκεται στη μέση του δάσους, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι άνθρωποι και ζώα συναντώνται εκεί. «Όταν οι άνθρωποι φέρνουν φαγητό μαζί τους στη λίμνη, τα ζώα μπορούν να το μυρίσουν από 1000 μέτρα μακριά», είπε

«Το αγριογούρουνο πιθανότατα είναι συνηθισμένο να βρίσκει τροφή σε πλαστικές σακούλες. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι αφήνουν υπολείμματα τροφής το βράδυ, αλεπούδες, ρακούν, κουνάβια και ασβοί έρχονται στην ακτή της λίμνη προς αναζήτησιν τροφής. Το δε καλοκαίρι μια τέτοια συνάντηση δεν είναι απίθανη ακόμη και πριν πέσει το σκοτάδι».

«Τα ζώα γνωρίζουν ότι υπάρχει περισσότερη τροφή τις πρώτες βραδινές ώρες. Η συνάντηση δεν ήταν απολύτως ασφαλής για τον γυμνό άνδρα, διότι ένας απειλούμενος αγριόχοιρος ξέρει πώς να αμυνθεί. Ειδικά όταν πιστεύει ότι θα του πάρουν το φαγητό του», πρόσθεσε ο Έλερτ.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Γερουσίας έκανε λοιπόν έκκληση στους Βερολινέζους: «Μην αφήνετε τα σκουπίδια και τα τρόφιμα σας κοντά στο νερό ή στο δάσος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Popular in the Community