ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/10/2018 10:45 EET | Updated 29/10/2018 14:56 EET

Για ναρκωτικά η συμπλοκή στο Γέρακα - το χρονικό του επεισοδίου

Καυγάς σε ψητοπωλείο στο Γέρακα προηγήθηκε της αιματηρής συμπλοκής με έξι τραυματίες τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Γέρακα.

Ομάδα Αλβανών και Ελλήνων ξυλοκόπησε στο κατάστημα Αλβανό, γιατί ισχυρίζονταν ότι τους χρωστούσε χρήματα για ναρκωτικά. Μετά το ξυλοδαρμό του ο ξυλοκοπημένος επικοινώνησε κυρίως με ομοεθνείς του και έδωσε ραντεβού με την αντίπαλη ομάδα στη συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα, για να λύσουν τις διαφορές του.

Εκεί οι δύο ομάδες, που αποτελούνταν και οι δύο συνολικά από 13 άτομα, συνεπλάκησαν. Ο ένας από αυτούς έβγαλε όπλο, ενώ οι άλλοι μαχαίρια.

Σοβαρότερα είναι τραυματισμένος Ελληνας, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στο λαιμό. Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επίσης δέχθηκε σφαίρα. Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχουν χτυπηθεί με μαχαίρι, ενώ κάποιοι έχουν μόνο θλαστικά τραύματα.

Συνολικά έχουν γίνει οχτώ συλλήψεις, εκ των οποίων οι έξι αφορούν στους τραυματίες. Αρκετοί από τους συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ στις οικίες τους βρέθηκαν μικρές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Sponsored Post