Γιαγιά ετών 97 έγινε Vegan για ένα χρόνο. Δείτε πως είναι σήμερα

Γιαγιά ετών 97 έγινε Vegan για ένα χρόνο. Δείτε πως είναι σήμερα
nstagram

Η Αν Έβερς Φράσερ από τις ΗΠΑ στις 4 Αυγούστου έσβησε τα 97 της κεράκια. Έναν χρόνο πριν αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής. Και, όπως φαίνεται, δεν το έχει μετανιώσει καθόλου.

Η Ανν κάνει τακτικά γιόγκα και πηγαίνει για δουλειά δυο φορές την εβδομάδα. Πέρυσι, αποφάσισε να γίνει vegan. Δηλώνει, πως βρήκε το πραγματικό ελιξήριο της ζωής.

«Έχω περισσότερη ενέργεια, νιώθω ελαφρύτερη και λιγότερο άρρωστη, το δέρμα μου είναι πιο καθαρό και κινούμαι καλύτερα» δηλώνει με καμάρι. Μάλιστα, δηλώνει πως γιατρεύτηκε το πρόβλημα που είχε με την καρδιακή αρυθμία. Πλέον νιώθει περδίκι.

Την αλλαγή στη ζωή της επιβεβαιώνει και η εγγονή της που κάνουν μαζί γιόγκα. Πλέον, τη βλέπει πιο δραστήρια από κάθε άλλη φορά.

«Από τότε που έγινε vegan έχει περισσότερη ενέργεια και νέους στόχους στη ζωή της. Είναι η χαρά της ζωής. Αποτελεί έμπνευση να την παρακολουθείς».

Και σε περίπτωση που θέλετε κι εσείς να την παρακολουθήσετε, έχει και λογαριασμό στο Instagram (σιγά που δεν θα είχε). Έχει σχεδόν 19.000 πιστούς ακολούθους που παρακολουθούν τις γυμναστικές επιδείξεις της αλλά και τις vegan εκστρατείες της. Απολαύστε την: