Η Έλενα Τσαγκρινού επισημοποίησε τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, υπογραμμίζοντας με νόημα πως οι στίχοι του νέου της κομματιού «Καίγομαι» αντικατοπτρίζουν πλήρως την προσωπική της κατάσταση.
Τι απάντησε η Έλενα Τσαγκρινού
Η γνωστή ερμηνεύτρια, η οποία προ μηνών είχε κάνει γνωστό το τέλος της σχέσης της με τον Dj Stephan, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τρίτη 2 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η δημοσιογράφος της επεσήμανε πως στο λήμμα της Wikipedia για την προσωπική της ζωή αναφέρεται ήδη ότι από το 2026 είναι ζευγάρι με τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό Λάμπρο Κωνσταντάρα.
Η τραγουδίστρια δεν απέφυγε την ερώτηση και αναφέρθηκε με ειλικρίνεια σε εκείνον, δηλώνοντας αρχικά:
«Ο Λάμπρος δεν είναι μόνο αυτό, είναι και πολλά άλλα», ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη, δήλωσε: «Το τραγούδι μου νομίζω τα λέει όλα γι’ αυτό», αναφερόμενη στο «Καίγομαι» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Στη συνέχεια, η Έλενα Τσαγκρινού αναφέρθηκε σε μία ανάρτηση που είχε κάνει με την Έλενα Κώνστα, πρώην σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, την οποία πλέον έχει σβήσει: «Συμβαίνουν αυτά. Από τη στιγμή που συνεργάζονται… Η πλευρά του δικού μου συντρόφου είναι πολύ ξεκάθαρη, οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα. Είναι επαγγελματική σχέση. Ο λόγος που ανέβηκε και αυτό το βίντεο είναι γιατί πραγματικά δεν τίθεται κανένα θέμα», τόνισε.
Κλείνοντας, όταν η τραγουδίστρια ρωτήθηκε εάν με τον σύντροφό της έχουν αποφασίσει να κάνουν κοινές διακοπές το καλοκαίρι, απάντησε: «Όπως βλέπετε είναι στην επιφάνεια, δεν κρύβουμε κάτι, οπότε ό,τι είναι θα το δείτε».